O2e

Hvordan bruke en aircard å gjøre noe sted en hot spot

Med AirCard kan ethvert sted være en "hot spot"

Med AirCard kan ethvert sted være en "hot spot". Det er egentlig ikke en enhet som brukes til å lete etter hotspots. Men AirCard brukes til å koble til Internett når mobilnettet områder er tilgjengelige. Dette gjør AirCard nyttig for folk som alltid er på farten. Selv bruk av Internett har vært økende, er det fortsatt umulig i enkelte områder for å få tilfredsstillende Internett-tilkobling. AirCard abonnement kan være dyrere enn DSL-tilkoblinger eller gratis WiFi. Men det sikrer folk som trenger å være på nett at de har flere sjanser til å bo på nettet. Her er hvordan du bruker en AirCard å gjøre noe sted en hot spot:

Hvordan bruke en aircard å gjøre noe sted en hot spot. Gjennomgå aircard alternativer.
Hvordan bruke en aircard å gjøre noe sted en hot spot. Gjennomgå aircard alternativer.

  • Gjennomgå aircard alternativer. Egentlig, den originale "AirCard" er produsert som et trådløst modem med Sierra Wireless. Mange selskaper som TMobile, Verizon, Alltel, og AT & T nå tilby det. De har nesten lignende tilbud, men se på dem nøye og se hvilke av de tilgjengelige alternativene vil fungere best på din tilstand.
  • Foreta sammenligninger. Sammenligne prisen fordi mange av disse selskapene tilbyr aircard tjenester i bunt som per uke, måned eller år. Velg også avhengig tilkobling av tjenesten på reisemålet. Få det beste i ditt land kan ikke fungere fint i et annet land. Søker hjelp fra et selskap representant vil hjelpe deg å gjøre en klokere beslutning. Du kan også få AirCard gratis hvis du registrerer deg for et år eller to av kontrakt med leverandøren.
  • Lær prosessen med å bruke AirCard å få Internett-tilkobling. Det er en liten forskjell på hvordan aircards av ulike selskaper er brukt. Det er best å be selskapet om en guide på hvordan du bruker deres produkt. De vil gjerne gi deg en manual for produktet. Hvis du finner den manuelle vanskelig å følge, så spør selskapets tekniske støtte for å hjelpe deg med å konfigurere alt. Vanligvis har AirCard driveren som skal installeres på datamaskinen. Sjåføren er vanligvis lagret på en CD, eller hvis ikke, kan det lastes ned fra selskapets hjemmeside. Mesteparten av AirCard er medfølgende programvaren er enkel å bruke på grunn av det brukervennlige grensesnittet.
  • Koble enheten til datamaskinen. Å koble til Internett, har AirCard være koblet til datamaskinen. Det kan være gjennom en USB-port, PC-kort eller ExpressCard. Tilhørende programvare vil typisk kjøres automatisk når datamaskinen har lest at AirCard er koblet til. Derfra kan du velge å koble til Internett ved hjelp av enheten. Igjen, følg produsentens eller leverandørens instruksjoner om hvordan du gjør dette fordi de spesifikke trinnene varierer blant dem.


Selv AirCard gir bærbar tilkobling

Selv AirCard gir bærbar tilkobling, kan det forutsatt tilkobling ikke være pålitelig til enhver tid. Faktisk, noen av disse fungerer så sakte som ekstern tilkobling. Men dette er sak til sak, avhengig av enheten, leverandøren, og området. Hvis du ønsker raskere Internett-tilkobling, er DSL fortsatt raskere alternativ. AirCard er altfor treg i forhold til DSL. Men for portabilitet, vil den trådløse enheten alltid være en av de beste valgene.