O2e

Hvordan bruke en bror faksmaskin

Faksmaskiner kan være svært praktisk

Faksmaskiner kan være svært praktisk, særlig i kontorer. En av produsentene av gode faksmaskiner er Brother. Faksmaskiner fra Brother har flere fordeler fremfor sine konkurrenter i markedet på grunn av sin rimelige pris og brukervennligheten som det kan kobles til en stasjonær PC.

En av de prestisjetunge faksmaskiner laget av Brother er Intellifax 2820. Med denne kan du sende faksmeldinger med en hastighet på 10 sider per minutt som andre faksmaskiner ikke kan gjøre. En annen distinkt funksjon av dette er det store minnet. Det er i stand til å dekke 500 sider, noe som er svært praktisk hvis faksmaskinen går tom for papir.

Hvordan bruke en bror faksmaskin. Plugging av maskinen.
Hvordan bruke en bror faksmaskin. Plugging av maskinen.

Med denne modellen kan du sende mange faksmeldinger samtidig mens produsere kvalitet utskrifter. Men først, kan du bli forvirret om hvordan du bruker denne typen fax maskinen. Så her er noen trinn på hvordan du skal bruke Brother fax maskinen.

  • Plugging av maskinen: En standard stikkontakt er nødvendig for Brother maskinen til å være koblet til. Et annet verktøy som kreves er en arbeider telefonkontakt siden dette hvor du skal koble telefonledningen. Sørg for at den er slått på.
  • Antall papirer lastet: Du kan legge i opptil 100 ark med papir i papirkassetten når du har åpnet dekslet (tips: Åpne dekselet ved å trekke det). Også sørge for at papiret du legger ikke vil overstige det maksimale beløpet som kan inneholde basert på papirskinnen gitt. Etter at du har lagt papiret, lukker du papirdekselet ved å skyve det.
  • Plassere dokumentet: Når du er klar til å fakse et dokument til noen, legg det på materen ned med den øverste delen inn først. Du kan justere kanten så de passer til papirstørrelsen i originaldokumentet fordi papirer kan variere i størrelse. Etterpå kan du nå trykke på høyttaler for å sørge for at det er en summetone. Dette vil fungere som hint som du kan begynne å fakse dokumentet.
  • Slå nummeret: Du kan nå trykke faksnummeret du vil ringe ved å ringe de tilsvarende tallene i puten. Du vil da høre fakstonen tilkobling. Det er noen faksmaskiner som brukes som telefoner også. Hvis det er tilfelle, når operatøren tar telefonen, kan du be om fakstonen. Du vil høre det etterpå.

Når den er tilkoblet

Når den er tilkoblet, trykker du på Start-knappen. Etter hvert vil papiret bli overført. Maskinen vil automatisk koble når overføring av dokumentet er fullført.

Faksmaskiner kan være svært praktisk. Antall papirer lastet.
Faksmaskiner kan være svært praktisk. Antall papirer lastet.

Dette er bare de grunnleggende trinnene på hvordan du skal bruke Brother fax maskinen. Du må også lese guiden inkludert i boksen av maskinen. Noen detaljer er ikke inkludert i disse grunnleggende trinnene, som ikke setter bøyd eller stiftede dokumenter.

Denne maskinen er litt dyrt som er grunnen til at du bør håndtere den riktig. I det lange løp, vil du finne at prisen er rimelig grunn av det praktiske som det bringer.