O2e

Hvordan bruke en KVM - svitsj på et hjemmenettverk

En KVM-svitsj er en enhet som lar deg kontrollere andre systemer med bruk av ett tastatur, mus eller en skjerm. Ved hjelp av denne er en fordel hvis du ønsker å kontrollere eller få tilgang til andre datamaskiner i hjemmenettverket ved hjelp av bare ett tastatur, mus eller skjerm. Sette en KVM-svitsj for å bruke for hjemmenettverket ditt er veldig enkelt. Les instruksjonene som er gitt her for å lære hvordan du gjør det riktig.

  • Materialer som du trenger. Sørg for at du har alle materialer som du trenger for å sette opp KVM-svitsj. I tillegg bør det materiale som du bruker er kompatibel med datamaskiner som du har. Du trenger en KVM-kabel, VGA-kabel, adaptere og USB-kabler. Du kan se forskjellige typer KVM-svitsjer som passer dine behov fra Amazon. Besøk nettsiden Amazon - KVM-svitsjer .
  • Setter opp utstyr i et nettverk. Først må du sørge for at alle datamaskinene og enhetene du vil kontrollere, er inkludert i ditt hjemmenettverk. For å gjøre dette, kan du se instruksjonene på nettstedet oppsettet for trådløst hjemmenettverk . Du kan inkludere datamaskiner, bærbare datamaskiner, PDA-er og andre trådløse enheter. Etterpå kan du fortsette med de neste trinnene nedenfor.
  • Sett opp dine datamaskiner og enheter. Slå av datamaskinen før du kobler alle komponentene. Få KVM-svitsj. Fest video monitor, mus og tastatur til KVM-svitsj. Pass på at du kobler dem inn til deres tilsvarende steder på KVW bryteren. Deretter kobler tastaturet til datamaskinen. Gjør dette med musen også. Deretter kobler skjermen til datamaskiner. Du bør bruke de riktige kablene du trenger for å koble alle enheter til datamaskiner.
  • Slå på datamaskiner. Nå kan du teste KVM-svitsj for å se om det fungerer på hjemmenettverket. Slå på alle maskinene du ønsker å styre med KVM-svitsj. Etterpå teste for å se om mus, skjerm og tastatur arbeider på alle datamaskinene som er inkludert i ditt hjemmenettverk. KVM switch skal nå fungere ordentlig. Hvis du har problemer, kan du ikke har koblet kablene riktig måte på KVM-svitsj. Slå av datamaskinene og gjøre trinnene ovenfor. Hvis du har gjort alt riktig måte, bør du ha noen problemer.


Hvordan bruke en KVM - svitsj på et hjemmenettverk. Materialer som du trenger.
Hvordan bruke en KVM - svitsj på et hjemmenettverk. Materialer som du trenger.

Dette er trinnene du må følge for å kunne bruke en KVM-svitsj på et hjemmenettverk. Hvis du har problemer med å gjøre oppsettet, vil du kanskje søke profesjonell hjelp for å gjøre installasjonen for deg. Nå kan du bruke en enkelt mus, tastatur eller skjerm på datamaskiner, bærbare datamaskiner og andre nettverksenheter med KVM-svitsj. En KVM-svitsj ikke bare fungere på tastaturet, musen og skjermen. Du kan også koble andre enheter som USB tilkoblede enheter og høyttalere. De fleste KVM-svitsjer brukes med bare 2 datamaskiner, men du kan sette opp hjemmenettverket og KVM-svitsj for å få plass til så mange datamaskiner som du trenger.