O2e

Hvordan bruke engangs telefoner

Det er en forferdelig mye av disponibel elementer i dagens samfunn - barberhøvler, bleier, kopper, kniver og skjeer. Men hvem ville noensinne har gjettet at en mobiltelefon ville også bli disponibel?

I virkeligheten

Hvordan bruke engangs telefoner. I virkeligheten.
Hvordan bruke engangs telefoner. I virkeligheten.

I virkeligheten, ville du faktisk ikke kaste ut en engangs telefon etter en telefonsamtale, som man kunne forestille seg fra navnet. Selv disponibel ikke er teknisk korrekt, er ideen om at disse telefonene ville tjene på en redusert kapasitet fra din primære telefonen. En såkalt disponibel telefonen er ofte latterlig billig (under 25€) og kommer med et SIM-kort av sine egne. Denne telefonen er like grei som det kan få. Det vil ikke ha bluetooth, videospill, eller en innebygd kamera. Det er som å ha en mobiltelefon fra midten av 1990-tallet: det er bare en vanlig Jane telefon.

På pluss-siden

På pluss-siden, når du kjøper en det er ingen gimmicker. Du trenger ikke å registrere deg for noen lange kontrakter. Når du kjøper disse betaler du gå mobiltelefoner , som betyr at du bare betaler for airtime du faktisk bruker. Disse ble utformet for personer som enten er redd for forpliktelse (til en telefon plan kontrakt), kan ikke kvalifisere for en kontrakt på grunn av dårlig kreditt eller av andre grunner, eller noen som ikke har tenkt å bruke telefonen for en svært lang tid.

Så hva gjør disse telefonene disponibel

Så hva gjør disse telefonene disponibel? Kanskje du har en venn fra utlandet besøker du? Hvordan holder du kontakten med henne når du ikke er sammen? Plukke opp en av disse kjekke små telefoner og la henne bruke den. Du kan ofte få gratis mobil-til-mobil ringer hvis du kjøper en på samme nettverk som din eksisterende primære telefonen. På denne måten kan du holde kontakten med kompisen din gratis.

På pluss-siden. Så hva gjør disse telefonene disponibel.
På pluss-siden. Så hva gjør disse telefonene disponibel.

En annen idé er å bruke denne telefonen som en backup til den primære telefonen. La oss anta at du allerede har en fin 525€ + smarttelefon, som en Nokia N96 eller en Apple iPhone. Du planlegger å gå til en pool party, strand komme sammen, eller andre akvatiske festival. Ingenting er verre enn å ha drunken venner eller familie scoop deg opp og kaste deg i vannet uten å realisere de kastet en ukes lønn der med deg. Så la den dyre telefonen hjemme eller i bilen. Pop SIM-kortet inn i cheapie, og nyte turen.

Er du på en blind date

Er du på en blind date, og ikke sikker på hvordan det kommer til å slå ut? Holde denne ekstra telefonen (og telefonnummer) for bruk med alle eventuelle fremtidige datoer du ikke er sikker på. På den måten, hvis ting ikke fungerer, kan du isolere alle undesirables til en hendig, engangs telefonnummer, og dermed unngår pinlige samtaler når du er ute med dine virkelige venner. Bruker engangs telefoner kunne ikke få noen mer underholdende!