O2e

Hvordan bruke Epson-skrivere

Elektronisk tenkelig utstyr, vanligvis kjent som "skrivere", er andre bare til en datamaskin som alle hjem og småbedrifter eiers må-ha utstyr. En skriver brukes til mer enn å produsere løpesedler eller til utskrift av fotografier: en god skriver er nyttig for å skanne dokumenter, kopiere, fakse, skrive ut papirene, og produsere kvalitet digitale fotografier.

Epson, et navn synonymt med presisjon kvalitet mekaniske innretninger for over hundre år, har forvandlet urmaker håndverket til en av verdens mest respekterte navnene i bildeteknologi. Fra beskjedent priset Epson WorkForce 310 All-in-One-skriver med Ethernet-mulighet og en laser utskrift hastighet dobbelte av konkurransen, til PictureMate Personlig Photo Lab med sin egen innebygde CD-brenner, leverer Epson kvalitet, lett-å -bruke bildeprodukter.

Hvordan bruke Epson-skrivere. For hjem, forretninger, bilder ..
Hvordan bruke Epson-skrivere. For hjem, forretninger, bilder ..

Epson leverer bildekvalitet på sitt beste med ultra-fine presisjon prosessteknikk. For personlige kreative prosjekter, tilbyr Epson Artisan linje med Inkjet All-in-One-skrivere wi-fi evner kombinert med brukervennlig ultra high definition bildebehandling, pluss faks, skann og print funksjoner man kommer til å forvente fra en Epson all-in -en.

Epson Stylus Photo-serien av blekkskrivere for høy fotokvalitet bruker Epsons UltraChrome høyglanset Pigment blekk og Epsons eksklusive Radiance teknologi for å produsere eksemplarisk høyglans fotoutskrifter. For profesjonell storstilt utskrift, tilbyr Epson Epson Stylus Pro 3800 for print prosjekter 17 "wide, helt opp til 64" Epson Stylus Pro 11880, og GS6000 64 "Solvent skriver.

For business kommunikasjon programmer som krever kostnadseffektiv volum utskrift, introduserer Epson B-serien business farge blekkskrivere. Epson B-300 sport en 500-arks foran skuffen, utlån en økonomisk løsning på skrivende applikasjoner. Epson B-500DN Forretninger Color blekkskriver produserer trykksaker perfekt for nettverk programmer, realisere enda større besparelser med bruk av lavere kostnad per ark høykapasitets blekkpatroner og duplex (dobbeltsidig utskrift).

Hvordan bruke Epson-skrivere.
Hvordan bruke Epson-skrivere.

Ikke å bli oversett er Epsons linje av varige high impact-Pin Skrivere, tilgjengelig i 9-pin Narrow til 24-pinners Wide. Fra LX-300 + II Impact skriver med sine seriell, parallell og USB-porter, til DFX9000 med sin 20.000 timers holdbarhet og kapasitet for sammenstilling 10-del dokumenter, tilbyr Epson skrivere for å passe ethvert budsjett. Epson har virkelig gått den ekstra mile i å utvikle skrivere med brukervennlige funksjoner sikker på å møte selv de mest detaljerte kontoret kravet.

For hjem, forretninger, bilder ..

For hjem, forretninger, fotografier ... for kommersiell trykking, til desktop publishing, til nettverksfunksjoner, produserer Epson-skrivere. Ved hjelp av Epson skrivere er ofte så enkelt som å gå til tekstbehandlingsprogram, velge "print" og følge anvisningene. Det samme gjelder for kopiering, skanning, og noen annen funksjon skrøt av disse brukervennlige skrivere. Når du har valgt skriveren som dekker dine behov, vil du finne at deres lett-å-bruke grensesnitt vil forbedre produktiviteten på kontoret, og vil øke omfanget av prosjekter som du kan fullføre i den komforten av ditt eget hjem.