O2e

Hvordan bruke Excel for w - 2 form utskrift

W-2 er et skjema som inneholder årslønn på en ansatt

W-2 er et skjema som inneholder årslønn på en ansatt, samt de totale skatter trekkes fra inntekten hans. Dette skjemaet er gjennomført og sendes av arbeidsgiver til de ansatte for referanse ved utgangen av hvert år. Dette gjøres uavhengig av om du kjører en liten, middels eller stor bedrift. Det er selskapets ansvar å sende inn dette og dele informasjonen til hver ansatt uansett hvor utfordrende og lang beregningen kan være.

For å spare tid og kostnader

Hvordan bruke excel for w - 2 form utskrift. Forbered dine verktøy.
Hvordan bruke excel for w - 2 form utskrift. Forbered dine verktøy.

For å spare tid og kostnader, store selskaper kjøper programvare som vil gjøre beregningen for sine hundrevis av ansatte. Men hvis du kjører en liten bedrift, kan det ikke være praktisk å kjøpe slik programvare. Du kan ganske enkelt bruke Microsoft Excel for å gjøre W-2 form utskrift. Her er hvordan det gjøres:

 • Ting du trenger for W-2 form beregning og utskrift:
  • Stasjonær eller bærbar datamaskin med Internett-tilkobling
  • Microsoft Excel 2003-2007
 • Forbered dine verktøy. For dette W-2 form utskrift guide, må du ha Microsoft Excel installert på datamaskinen eller laptop, fortrinnsvis versjon 2003-2007. Du vil også trenge Internett-tilkobling for visse opplysninger gjennom trinnene nedenfor.
 • Få ansatte poster. De fleste av selskapene i dag har datastyrt system for ansattes poster, inkludert lønnssystem. Kontroller at du har den nødvendige informasjonen med deg før du begynner. Også, kan du besøke Internal Revenue Service eller IRS nettsted for å vite hvor mye skatten ble betalt av hver ansatt.
 • Lag en W-2 form. Det er flere eksempler på W-2 form tilgjengelig. Hvis du har Internett-tilkobling, kan du bla gjennom forskjellige prøver og lage en spesielt for din bedrift ved hjelp av regneark som Microsoft Excel. Det er også maler lett tilgjengelig for nedlasting og bruk for å gjøre livet enda enklere for deg. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på malen ikonet for installasjon.
 • Bruker en Microsoft Excel-mal. Start din Microsoft Excel og klikk på "File" fra menylinjen øverst. Dette vil presentere en liste over menyelementer. Klikk på "Ny"-kommandoen. Dette vil be et vindu som spør deg om du vil bruke en tom arbeidsbok eller bruke fra malene oppført. Klikk på "Installert maler"-menyen fra venstre kolonne. Dette bør vise W-2 malen du tidligere har lastet ned og installert. Klikk på denne og velg "Create"-knappen.
 • Oppnå skjemaet. Nå som du har en mal å jobbe med, få registreringer av hver ansatt og fylle ut feltene. Dette vil være den lengste delen av alle. Men ikke forhast deg med dette. Det er viktig at alle data og verdier du setter her er korrekte. Malen vil automatisk beregne all informasjon som gis, så det er viktig at det ikke må være skrivefeil feil, spesielt på mengden og prosenter.
 • Skrive ut dyktig W-2 form. Når dette er gjort, dobbeltsjekke dataene kodet før du skriver ut. Klikk på "File"-kommandoen på nytt fra den øverste menylinjen, og velg deretter "Skriv ut" fra listen.


Etter å skrive ut alle skjemaene, ta tid å sjekker dataene hvis behovet være før du slipper ut til de ansatte.