O2e

Hvordan bruke foreldrekontroll internett styringsverktøy

Internett er en stor

Internett er en stor, flott sandkasse for barna å lære og spille. Men som de fleste unsanctioned områder, er det noen nettsteder som du kanskje ikke ønsker at barna skal se, det være seg pornografi eller noe støtende for din kultur, din tro, eller religion. Det er en god ting at det er mange Internett-kontroll verktøy der ute. Fra Internet Filtering, Block Control, og selv Overvåking Control, kan du lære hvordan du politiet nettstedene barna besøker, slik at du aldri trenger å bekymre deg for dem å bli utsatt for nettsteder som du ikke synes er passende for ditt barn. Disse kan kjøpes for en minimum avgift på, til en gjennomsnittlig 10€. Men det finnes gratis versjoner også for deg å prøve ut.

Hvordan bruke foreldrekontroll internett styringsverktøy. Last ned og installer.
Hvordan bruke foreldrekontroll internett styringsverktøy. Last ned og installer.

  1. Last ned og installer. Det første du må gjøre når du får en foreldrekontroll Internet kontroll verktøyet er å laste den ned fra nettsiden den ligger på, og installere det på datamaskinen din. Dette er en ganske enkel operasjon som krever en aktiv Internett-forbindelse eller en tur til databutikk og kjøpe en CD. For å laste ned, søke etter gode barn kontroll nettsteder på Internett, og velge en som passer ditt barns datamaskin stil. Installerer et nedlastet program eller en CD med programmet er lett som instruksjonene vil være der. Husk å lese deres EULA (End-User License Agreement).
  2. Finn tvilsomme nettsteder. Dersom barnet ditt har allerede lært å bruke Internett før har foreldrekontroll, observere sin Internett vaner for tvilsomme nettsteder. Tvilsomme nettsteder er nettsteder som kan ha innhold som ikke er passende for ditt barn eller er en fare for seg selv eller menneskene rundt ham. De fleste Internett foreldrekontroll programmer som allerede har en stor liste over forbudte områder. Men legger til Internet endringer og nettsteder til dossier sin ganske raskt, så det er noen nettsteder som kan siver gjennom sprekker. Sjekk fora om nye tvilsomme innholdssider for å hjelpe barna.
  3. Blokkere dårlige nettsteder umiddelbart. Hvis du finner noen tvilsomme nettsteder, blokkere dem. De fleste Internett foreldrekontroll programmer har en "Legg til liste" alternativet hvor du kan bare plassere den websiden URL på listen slik at barnet ikke kan besøke den på off sjanse for at han ser det på en av chat-områder han er på. Dette vil sikre at han ikke blir utsatt for noe skadelig for seg selv.
  4. Snakk med barnet ditt. Selv om Parental Control-programmet gjør jobben sin, er det svært viktig for deg å snakke med barna om nødvendigheten av å ha en Internett-blokk på plass. Dine barn tenker kanskje at du ikke stoler på dem på grunn av behovet for et program som begrenser dem, og at du ikke verdsetter deres dom i nettsteder. Det er nødvendig for å plassere en fast, men mild hånd på barna dine og gjøre dem klar over at det er noen ting som de ikke kan vurdere farlig, men faktisk er. Programmene hjelper deg med å holde familien din trygg, men du trenger å gjøre barna til å forstå at disse programmene er til deres eget beste, og at Internett har en rekke farlige innholdssider som lurer om.