O2e

Hvordan bruke google docs offline

Google Dokumenter har fått sin popularitet først og fremst fordi det er one of a kind en svært effektiv søkemotor. Siden da har det forayed inn mer relevante bruksområder for e-post, og dermed gjør Google Docs tilgjengelig for offentlig konsum. Google Docs er stolt av å være den eneste online plattform som tillater mer enn én bruker til å redigere samme dokument sammen.

Men bare noen få mennesker faktisk gå online 24 timer i døgnet

Hvordan bruke google docs offline. Google gears er en spesiell plug-in program som du må installere en gang.
Hvordan bruke google docs offline. Google gears er en spesiell plug-in program som du må installere en gang.

Men bare noen få mennesker faktisk gå online 24 timer i døgnet. Ikke alle har råd til data planer med deres telefonlinje leverandør samt en sofistikert smart telefon som har evnen til å surfe på internett eller push e-post.
Således, som i mars 2008, har Google igjen skapt historie ved å legge en ny funksjon til det populære Google Docs. Det har nå en offline-funksjon. Den nye funksjonen betyr bare at uansett hvor du er, kan du alltid bære med deg den nyeste redigerte versjonen av Google-dokument.

  • Mens du er frakoblet, er du i stand til å fortsette arbeidet fordi Google Docs eller annen måte laster det arbeidet som du gjør. Uten å måtte trykke på lagringsknappen, Google Docs med hjelp av Google Gear faktisk gjør det for deg sømløst. Når du går tilbake på nettet ved hjelp av den samme datamaskinen, alle dokumenter er også umiddelbart synkronisert. Alle revisjoner gjort mens du er frakoblet, lagres i den elektroniske ett.
  • Google Gears er en spesiell plug-in program som du må installere en gang. Den synkroniserer online og offline informasjon i nettleseren din. Å installere Google Gears, besøk dette nettstedet . Klikk på "Les mer" hvis du ønsker å maksimere plug-in og lære mer om de andre funksjonene.
  • Installere Google Gears Plug-in. Å starte, slå på din internettforbindelse. Opprett en Google-dokument som du ville før. Deretter installere Google plug-in. Når du arbeider med et dokument, se øverst til høyre på skjermen der en "offline"-knappen kan være funnet. Hvis det er første gang du installere Google Gears, blir du bedt vises så snart du klikker på "offline"-knappen. Meldingen vil vise en sikkerhetsadvarsel. Bare klikk "Jeg stoler på nettstedet" og "tillat" fortløpende. Umiddelbart, vil Google Gears synkronisere alt.
  • Vet hva de grønne og grå knappene er. Å vite om du er online eller ikke, se på knappen på toppen av enken. En grønn knapp betyr at du er online. Ellers er du offline, eller at Google Gears ikke fungerer ordentlig. Hvis sistnevnte er tilfellet, bør du prøve å avinstallere programmet først og deretter installere det på nytt. En grå knapp betyr at du er frakoblet. Dette kan skyldes at Internett-signal er lav, eller du har med hensikt logget av.


Test frakoblet modus

Test frakoblet modus. Før du helt slå av datamaskinen, sørg Google Gears fungerer ved å slå av internett for en stund først. Mens du er frakoblet, klikker du på Google Docs snarveisikonet på skrivebordet ditt. Et vindu kommer frem alle dokumenter i Google Dokumenter. Nå viser ikonet øverst lengst til høyre del av skjermen. En knapp vil informere deg om at synkronisering skjer.