O2e

Hvordan bruke Google Trends for å finne de beste tittelen søkeord

"Google it" er en vanlig frase du hører når folk ønsker å søke etter informasjon på internett. Google er kanskje den mest kjente stedet på nettet og den mest brukte søkemotor. Google er også vertskap for Google Trends, en internett side som gir oppdateringer på toppen søkeord trending på nettet. Toppsøkeord er generelt de mest populære søkeordene som når nevnt i en artikkel, kan bringe trafikk til ditt nettsted.

Her er tips som kan hjelpe deg i å lære hvordan du bruker Google Trends:

  • Gå til Google Trends nettsted på google.com / trender . På toppen av hjemmesiden, vil du finne de viktigste søk trend bar. Skriv inn søkeordene du ønsker å finne. Hvis du ikke har bestemt ord eller uttrykk, skriver alle ordene du kan tenke på som er relatert til emnet du har i tankene. For eksempel, hvis du ønsker å finne de beste søkeordene for en artikkel med tittelen "Hvorfor medisinsk forsikring er viktig", skriver ordet kombinasjoner "sykeforsikring" og "betydningen av medisinsk forsikring" for å gi beste søkeresultatene.
  • Prøv flere søkeord og sammenligne hvilken som gir den nærmeste resultatet til søket. Du kan skrive inn to eller flere ord med komma i mellom, slik at du har flere sjanser til tilgang til de beste tittelen søkeord. Finn ut hvor mange ganger et ord eller begrep har blitt søkt om fra søkeloggen slik at du kan bestemme hvilke søkeord for å søke.
  • Se etter de nyeste søketrendene. Google Trends oppdaterer sine 100 beste varme trender daglig. Studere hvert ord trend nøye, om mulig på daglig basis, så du vil ha en idé hvilke ord bli lenger på trenden. Noen stikkord ikke vare mer enn en dag, avhengig av varme problemer følges på nettet. Så hvis Brad Pitt og Angelina Jolie fil for skilsmisse, forventer trending emner å somle på buzz i mange dager, uker. Selvfølgelig søkeord som er nært knyttet til skilsmisse problemet (skilsmisse, Angelina Jolie, Brad Pitt, Jolie, Pitt, Angelina, Brad, ekteskap og så videre) er topp valg som du kan bruke for din tittel. Med riktig bruk av nevnte søkeord, trafikk, sikkert, vil lede til artiklene, og du vil score mange treff hver dag så lenge saken fortsatt varmt på internett.
  • Konsultere Google Trends dagligdagse eller minst annenhver dag, avhengig av hvor ofte du publisere artikler på nettstedet ditt. Som sagt tidligere, er nøkkelord trending så dynamisk at det forandrer på en daglig - eller til tider - på timebasis.
  • Vet hvordan du frasen tittelen søkeord riktig. De beste søkeord kombinasjoner stole mest på ordning av ord, og hvordan de brukes i en setning.

Hvordan bruke google trends for å finne de beste tittelen søkeord. Prøv flere søkeord og sammenligne hvilken som gir den nærmeste resultatet til søket.
Hvordan bruke google trends for å finne de beste tittelen søkeord. Prøv flere søkeord og sammenligne hvilken som gir den nærmeste resultatet til søket.

Husk at den beste tittelen søkeord er de som er rangert høyere på Google Trends. Må ikke betale for noe mindre - bare for de beste seg. Bruke de 10 Hot Topic søkeord fra Google Trends er ikke en dårlig idé i det hele tatt som du er trygg på mer trafikk på nettstedet ditt.