O2e

Hvordan bruke iphone vekkerklokke

IPhone er en revolusjonerende enhet som inkorporerer internett surfing evner, kalendere og planleggere, en mobiltelefon, og mange andre funksjoner som gjør livet enklere. Hvis du har en iPhone, er en av de grunnleggende funksjonene som du bør maksimere vekkerklokken. Her ser du hvordan.

Hvordan bruke iphone vekkerklokke. Åpne.
Hvordan bruke iphone vekkerklokke. Åpne.

  • Åpne. Først av alt, må du åpne vekkerklokken program som kommer forhåndsinstallert i iPhone. Du kan gjøre dette ved å trykke på vekkerklokken ikonet på listen over programmer som er installert på iPhone. Vanligvis har vekkerklokken et ikon som ser ut som et vanlig kontor klokke.
  • Alternativer. Når du har åpnet ikonet, vil du finne en knapp kalt "alarm" i døgnet. Klikk på denne knappen slik at de ulike alternativene for vekkerklokken vises. Du vil se tekstfelt der du vil skrive inn nøyaktig dato og klokkeslett når du wan t iPhone til å ringe alarmen. Du kan også velge å opprette flere alarmer. Du vil merke et plusstegn funnet på skjermen. Ved å klikke på denne knappen, vil du bli gitt et nytt sett med tekstfelt der du kan legge inn neste gang alarmen ringer.
  • Planlegg. Du kan også planlegge iPhone alarmen skal ringe hver i jevne mellomrom. For eksempel kan du stille inn alarmen til å ringe hver morgen, eller du kan stille inn alarmen til å ringe på bestemte dager i uken. Hvis du ønsker å sjekke alarmer som du allerede har planlagt, trenger du bare å klikke på kalenderen funksjonen i iPhone. I kalenderen, bør du være i stand til å se alle de gangene du har satt iPhone vekkerklokken til å ringe.
  • Slumre. Du kan også bestemme om alarmen vil inneholde en snooze-knapp eller ikke. Du kan legge til snooze-funksjon ved å gå til Snooze fanen i iPhone og deretter slå på Snooze-knappen. Hvis du tror at Snooze-knappen vil bare gjøre deg forsov, men du kan også velge å fjerne Snooze-knappen.
  • Innstillinger. Det finnes mange andre typer innstillinger som du kan styre når det kommer til iPhone vekkerklokke. For eksempel kan du endre typen ringetone som skal spilles av når vekkerklokken ringer. Du kan velge fra en liste over allerede eksisterende låter som er lagret i iPhone selv, eller du kan laste inn dine favoritt musikk MP3er som sangen som skal spilles når alarmen ringer.
  • Merking. Du kan også merke alarmene du har angitt. For eksempel, hvis du har satt en alarm for ditt forretningsmøte, kan du merke dette som "business møte." Det vil minne deg hva vekkerklokken er for. Dette vil gjøre vekkerklokken fungerer som en påminnelse system.

Til slutt, husk at du også kan stille inn alarmen til å ringe basert på ulike tidssoner. Bare klikk på Klokke-ikonet på din iPhone, og deretter velge fra listen over byer hvor du skal reise. Etter at du har valgt byen, kan du opprette en alarm som vanlig.