O2e

Hvordan bruke maske når liquifying i photoshop

En av de mest brukte funksjonene i Photoshop er det flytende kommando eller evnen til å forvrenge bildene dine. Denne funksjonen er ideell for foto manipulasjon spesielt når du planlegger å gjøre narr av din familie eller venner. Det er imidlertid en ulempe med denne funksjonen sin manglende evne til å gi en direkte forhåndsvisning til sine brukere. Med hjelp av mesh-verktøyet, kan det være litt komplisert, men mulig å generere en forhåndsvisning av hvordan bildet vil se likt når flytende. Les trinnene nedenfor nøye slik at du vil kunne bruke mesh når du ønsker å liquify bilder i Photoshop. Sjekk din Photoshop-versjon nøye fordi denne funksjonen er kun tilgjengelig i Photoshop CS3.

  • Velg det området du ønsker å liquify. Velg bildet laget som du ønsker å liquify. Det er lurt å kopiere dette laget og gjøre det usynlige fordi Photoshop kan bare angre den siste handlingen. Når du har valgt bildet laget som du ønsker å liquify, gå til menylinjen og ser for elementet heter filter. Filteret menyen vil vise en undermeny som viser de ulike filtre som du kan bruke på din image lag. Se etter element kalt flytende. Dette vil åpne flytende vinduet der et sett med alternativer vises. Se etter en avmerkingsboks element kalt vise mesh. Dette vil vise en mesh forhåndsvisning av den flytende bilde.
  • Still mesh alternativer. Nettet vil ha tre ulike alternativer eller størrelser. Du kan velge den størrelsen du vil ha i en rullegardinmeny kalt maskevidder. Hvis du ønsker å gjøre små endringer, er det best for deg å velge størrelse, liten. Dramatiske endringer i flytende kan kreve at du velger den store størrelsen. Dette avhenger av deg. Hvis du er en nybegynner i Photoshop, gå for liten maskevidde, slik at du gradvis kan justere mesh.
  • Velg mesh farge. En rullegardinmeny kalt mesh fargen vil bidra til å gi deg en bedre forhåndsvisning av bildet. Dette alternativet har flere elementer eller farger: rød, cyan, magenta, gul, grå og blå. For å se en god forhåndsvisning av mesh din, velg den fargen som er mest kontrast til den opprinnelige fargen i bildet. Ikke bekymre deg om bildet preview farger. Bare gå videre til liqufying prosessen.
  • Liquify bildet. Påfør endringer som du vil med din flytende bilde. Ignorer fargene på mesh forhåndsvisning fordi fargelegges versjonen av forhåndsvisning ikke vil bli brukt på flytende bilde. Forvrenge bildet ditt i henhold til din smak. Bekreft liquifying prosessen ved å trykke på OK-knappen i mesh forhåndsvisningsvinduet. Hvis du ikke liker resultatet, slette lag og gjøre den dupliserte laget synlig. Før du forsøker å liquify bildet ditt på nytt, sørg for at du gjør en annen kopi av bildet laget.


Hvordan bruke maske når liquifying i photoshop. Velg det området du ønsker å liquify.
Hvordan bruke maske når liquifying i photoshop. Velg det området du ønsker å liquify.

Det kan være nødvendig for deg å holde på prøver før du perfeksjonere denne teknikken. Husk at i Photoshop, ligger nøkkelen i brukerens presisjon. Med disse trinnene, kan du øve deg på mesh når du liquify bildene dine i Photoshop.