O2e

Hvordan bruke Microsoft Office Communicator

Intra-kontoret kommunikasjon er helt nødvendig og avgjørende for selskapets suksess. For ethvert godt forhold til arbeid, er kommunikasjon nøkkelen - det er nøkkelen til å bygge en bedre fremtid. Når du har et kontor fullt av folk, blir forholdet mellom ansatte kritisk, hvert medlem av hver avdeling, fra regnskap til markedsføring og salg til levering personell på lageret må være på samme side. De må være i stand til å kommunisere med hverandre, og de har til å være i stand til å gjøre det godt. Microsoft Office Communicator er et program som kan bidra til å skape pålitelige ruter for kommunikasjon for hele kontoret. Det vil tillate deg og bestanddeler enkelt dele arbeidet, spre viktig informasjon og fremme synergi som aldri før. Her er hvordan du bruker Microsoft Office Communicator:

  • Oppkjøp og installasjon. Kjøp den nyeste versjonen av Microsoft Office Communicator (Microsoft Office Communicator 2007 R2). Bootleg versjoner uten lisenser er tilgjengelig hvis du vet hvor du skal lete, og vil spare deg for mye penger, men vil ikke komme med de riktige lisensene slik at du kan benytte av oppgraderinger og add-ons i fremtiden. Sett inn CDen og installere programvaren inn i dine servere. Må du kjøre Microsoft Windows XP Professional med Service Pack 2, Microsoft Windows Vista eller Microsoft Windows 7 med en 500-MHz eller høyere Intel Pentium-kompatibel prosessor for data og lyd, Intel Pentium 4 med minst en enkelt kjerne på 1,5 GHz prosessor for video, en 64 MB skjermkort og minst 512 MB RAM (1 GB anbefales). Du vil også trenge høyttalere, mikrofon og kamera enheter.
  • Komme i gang. Inngang all kontaktinformasjon til Office Communicator. Du kan importere kontakter fra Microsoft Outlook hvis du har dem lagret på Microsoft Exchange Server. Du er nødt til å søke etter dem i Active Directory (Exchange Server) og klikk og dra dem inn i kontaktlisten din. Aktivere «Audio og Video Wizard", slik at datamaskinen kan oppdage enheter som er installert på datamaskinen og gjøre standard og videosamtaler mulig.
  • Direktemeldinger. Som de fleste instant messaging-programvare, alt du trenger å gjøre dobbeltklikke på en kontakt for å sende dem en direktemelding. Du kan også sende gruppe meldinger hvis behovet være.
  • Å ringe. Klikk på 'samtale' funksjonen ved kontakt for å foreta et taleanrop. Du kan også foreta konferansesamtaler. Høyreklikk på kontakten for å finne 'tale "-funksjon. Omdirigere ringe til chat er også mulig ved å klikke omdirigere 'og velge' sende en direktemelding.
  • Andre funksjoner. Med Office Communicator kan du også dele dokumenter med kolleger. Denne funksjonen lar deg også til å jobbe med dem sammen på samme tid. Denne funksjonen er tilgjengelig med Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Programvaren integrerer seg også med Outlook.

Hvordan bruke microsoft office communicator. Oppkjøp og installasjon.
Hvordan bruke microsoft office communicator. Oppkjøp og installasjon.

Maksimere og forbedre intra-kontoret kommunikasjon bør alltid være en bekymring for alle kontorer og forretningslokaler. Slik at dine folk å enkelt kommunisere med hverandre og få dem på samme side vil øke kvaliteten og kvantiteten på utskriftene. Når hele kontoret er fokusert på ett mål og alle jobber med det, dele informasjon og ideer, vil virksomheten trives på at kollektiv energi. Microsoft Office Communicator vil hjelpe deg å gjøre dette. Få den nyeste versjonen nå og se arbeidet på kontoret bli mer effektiv og produktiv.