O2e

Hvordan bruke Microsoft Visio

Opprette flytskjemaer og diagrammer er veldig enkelt med Microsoft Visio

Opprette flytskjemaer og diagrammer er veldig enkelt med Microsoft Visio. Tilgjengelig i Standard og Professional utgaver, lar denne hendige programmet du lager alle de visuelle hjelpemidlene du trenger for presentasjoner og rapporter. Ikke alle er født med kunstnerisk talent og en stødig hånd. Nå, selv om du ikke kan tegne rette linjer, kan du fortsatt gjøre det på datamaskinen. Ved hjelp av vektor bildebehandling, kan du lage alle slags tegninger består av linjer, kurver, esker og mer slik at du kan bruke tegningene der du trenger dem. Her er hvordan du bruker Microsoft Visio:

Hvordan bruke Microsoft Visio. Oppkjøp og installasjon.
Hvordan bruke Microsoft Visio. Oppkjøp og installasjon.

  • Oppkjøp og installasjon. Kjøp og kjøpe den nyeste versjonen av Microsoft Visio. Velg mellom standard og profesjonelle utgaver. Hvis du installerer den gratis prøveversjonen, vil du bare ha tilgang til programvaren for en begrenset tidsperiode. Bootleg-versjoner er billigere, men vil ikke ha tilgang til oppgraderinger og add-ons. For den nyeste versjonen, Microsoft Visio 2010, trenger du en 500-MHz-prosessor, en 64 MB skjermkort, 3 GB verdt av harddiskplass og 512 MB RAM. De fleste versjoner av Microsoft Windows XP, Windows Vista og Windows 7 er kompatible.
  • Det grunnleggende. Bruk maler hvis du nettopp har begynt å bruke Visio og er fortsatt å gjøre deg kjent med kontrollene. AutoConnect tasten vil tillate deg å plassere nøyaktige punkter og linjer for å koble figurer og diagrammer. Bruk temaer og effekter for å legge personlighet og liv til dine prosjekter.
  • Flytskjemaer. Klikk på "File" og i rullegardinmenyen, klikk "New". Finn og klikk på "flytskjema"-funksjon. Plukk en mal. Velg hvilke figurer du vil bruke i flytskjemaet og klikk og dra dem bort på tegningssiden. Endre plassering og størrelse figurene etter eget ønske. Se etter "Connector"-alternativet og klikk på den. Nå se etter de små 'x' på formen din. Det er der du kan begynne eller avslutte forbindelseslinjen. Koble to figurer ved å klikke på en 'x' og dra linje til en annen form. Du kan legge til tekst i figurer ved å velge "Pointer" verktøy og deretter dobbeltklikke på innsiden av formen.
  • Tankekart. I den samme 'flytskjema' undermenyen, se etter "Mind Mapping Diagram"-funksjon. Klikker du på denne vil laste de nødvendige verktøy for å lage et tankekart. I midten av tegningen området vil du nå finne "sentralt tema Box", som skal huse din generelle eller Hovedideen. Legg boksene til resten av tegningen området, som representerer de ideer som forgrener seg ut av generell idé. Du kan endre størrelsen på boksen som du passer eller det vil automatisk endre seg når du setter teksten inn i den. The 'Branch Handle "-funksjon gjør at du kan koble boksene sammen.
  • Tidslinjer. Se etter 'Schedule' alternativ under 'Ny' menyen. Du finner "Timeline"-funksjon under denne og klikk "Create". Dra en tidslinje malen på tegningen området. The 'Konfigurer Timeline' dialogboks vil vises. Input tidsskalaen av tidslinjen din her. Dra en "milepæl"-form fra malen på valgt sted på tidslinjen din. The 'Konfigurer Milestone' dialogboks vil vises. Angi datoen og detaljene i milepælen her.

Ønsket at du kunne bare lese rapporten ordrett til panelet i stedet for å måtte lage en presentasjon? Livredd for blyanter, linjaler og rette linjer? Microsoft Visio vil løse alle dine kunstneriske ineffektivitet. Med programvaren, lage diagrammer og tidslinjer er en lek. Lage effektive og hjelpsomme tegninger for å gjøre presentasjonene dine bedre med Microsoft Visio.