O2e

Hvordan bruke PPC søkemotorer for online fortjeneste

Betale per klikk (PPC) annonsering er en populær måte å tjene penger online innhold. For utgivere, er PPC en god mulighet til å tjene penger på innhold fra blogger, nettsteder og sosiale nettverk. For annonsørene er PPC annonsering en billig måte å drive målrettede markedsføringskampanjer.

 • Bruke riktige søkeord - Som du forventer, er det merket vekt på bruk av søkeord når du kjører en PPC kampanje. Søkeordene bør være relatert til produktet eller tjenesten du selger, og disse bør være populære søkeord som utgivere og søkere bruker, slik at du er sikret å vises på relevante nettsteder.

  Hvordan bruke PPC søkemotorer for online fortjeneste. Bruke riktige søkeord.
  Hvordan bruke PPC søkemotorer for online fortjeneste. Bruke riktige søkeord.

  Ulike elektroniske verktøy som Google AdWords søkeordverktøyet kan hjelpe deg med å finne de beste søkeordene å bruke med kampanjene. Bare logge inn på adwords.google.com og du kan finne ut hvilke søkeord som er relevant til et emne, og hvor mange Google-brukere bruker disse søkeordene i sine søk. Dette gir deg en idé om hvilke søkeord som er populære, og som veksler du kan bruke.

 • E-postlister - En annen strategi for å tjene fra betale per klikk er ved å etablere en mailingliste. Du kan sette opp en adresseliste som gir praktiske råd (avhengig av din kompetanse og nisje) på relevante nettsteder med PPC. Dette bidrar til å bygge opp troverdighet, og vil være nyttig senere hvis du har tenkt å selge produkter gjennom affiliate linker. For eksempel, hvis din nisje er i foreldrerollen, kan du opprette en e-gruppen om foreldre tips og råd. Du kan deretter kjøre PPC-annonser på foreldre blogger og nettsteder, og tilbyr gratis medlemskap til mailinglisten. Når du har en betydelig medlemslisten, kan du inkludere affiliate linker i e-posten.
 • Velg målgruppen - Når du kjører en PPC kampanje, sørg for å fokusere på den demografiske som er mer sannsynlig å kjøpe et produkt eller en tjeneste. Disse vanligvis inkluderer enkelt, eksklusive fagfolk som eier kredittkort og som er glad i å surfe på nettet for produktomtaler. Dette er brukerne mer sannsynlig å kjøpe produkter basert på anbefalinger.
 • Viral markedsføring - Pay per click kan også brukes for viral markedsføring. Dette kan gjøres med fengende annonsetekster og blurbs. Med flere folk å vite om ditt produkt, jo mer du kan selge.
 • Destinasjonssiden - Som navnet antyder, du betaler bare annonsenettverk og utgiver når noen klikker på annonsen. Derfor klikker hver gang noen annonsen er en mulighet for deg å tjene, så er du definitivt på jakt etter et salg eller konvertering. I stedet for å lede clickers til hjemmesiden din, designe en landing side utelukkende for hver av de produkter og tjenester du er markedsføring. Dette bør vise detaljer om produktet. Destinasjonssiden bør også gjøre det enkelt for en bruker å gjøre en handling, som kan være å kjøpe noe eller abonnere på nyhetsbrevet.

Betale per klikk-annonsering gir store muligheter både for forlaget og annonsøren. Å maksimere avkastningen fra PPC, sørg for å følge utviklingen, og ta i bruk forskning, spesielt når budgivning for søkeord.