O2e

Hvordan bruke SkypeOut å ringe et vanlig telefonnummer

Voice over Internet Protocol eller VoIP som det er bedre kjent som

Voice over Internet Protocol eller VoIP som det er bedre kjent som. Det er sannsynligvis den beste måten å kommunisere med sine kjære i langt unna steder. Alt du trenger er et webkamera, en god Internett-tilkobling, og det er det samme som å ha en video telefon av din egen. Det er bra om VoIP er at du kan foreta fjernsamtaler uten å betale lang avstand priser. De fleste VoIP-programmer er freeware som du kan laste ned gratis fra Internett. Og en ting som popper i hodet ditt når du hører VoIP er Skype.

En av funksjonene i Skype er SkypeOut som lar deg ringe fasttelefoner eller mobiltelefoner av dine kontakter fra din konto på nettet.

Hvordan bruke skypeout å ringe et vanlig telefonnummer. Koble eksterne enheter.
Hvordan bruke skypeout å ringe et vanlig telefonnummer. Koble eksterne enheter.

Nedenfor finner du fremgangsmåten på hvordan du bruker SkypeOut å ringe til de fasttelefoner eller mobiltelefoner.

  • Lag din Skype-konto. Du vil bli bedt om noen grunnleggende informasjon og kontaktopplysninger. Du må gi et unikt passord når du har opprettet kontoen. Det er best du kommer opp med et alfanumerisk passord, slik at det vil være vanskelig å gjette og få tilgang til Skype-konto. Husk at de personlige antall din familie og kjære vil bli holdt i Skype-kontoen din, så sørg for at ditt passord er unik for å ivareta deres sikkerhet.
  • Koble eksterne enheter. SkypeOut er i utgangspunktet en telefon som du kan bruke Internett til å snakke og finne folk. Du må koble webkameraet og hodetelefonene med mikrofon for å snakke med folk du koble til med. Bare sette opp eksterne enheter, slik at du er flink til å gå for å ringe.
  • Sjekk dine kreditter. SkypeOut er en betalt tjeneste, og du trenger forhåndsbetalte kreditter til å ringe til kontakter. Du trenger å sjekke saldo før du gjør noen form for samtale fordi samtalen kan kutte ut i midten av samtalen hvis kreditter renne ut. Så sørg for at du alltid er fullt opp på kreditt, slik at samtalene ikke er frekt avbrutt.
  • Tast kontakten. Åpne din "Dial"-kategorien og sette i riktig telefonnummer og ringe. Hvis du ringer fra ut av landet eller ut av staten, kan det hende du må ringe i noen ekstra tall foran telefonnummeret. Skype gjenkjenner ikke regioner og ikke automatisk satt i de riktige tilgang tall.
  • Referer til skype området. Skype Nettstedet inneholder en liste over land og region koder som du kan finne nyttig. Denne listen av komplette tilgangskoder for de fleste av landene i verden gir også veiledning i oppringing.


Koble til Internett ved hjelp VoIP blir en foretrukket metode for kommunikasjon for folk i disse dager. Hva med kostnadene for langdistanse samtaler og mobiltelefon planer, komme i kontakt med dine venner og familie ved hjelp av internett er praktisk og billig. Komme i kontakt med folk kan koste penger, men å koble med dem er alltid uvurderlig. SkypeOut er en av måtene folk kan komme i kontakt med hverandre.