O2e

Hvordan bruke tips og verktøy for planlegging programvare

Planlegging programvare øker produktiviteten planleggeren samt lagets medlemmer av et prosjekt. Med riktig bruk, vil planlegging programvare rette teamet koordinering, effektivisere fordeling av oppgaver og finne problemer, ordrereserven og flaskehalser i arbeidsflyten prosessen.

Hvordan bruke tips og verktøy for planlegging programvare. Når du starter programmet.
Hvordan bruke tips og verktøy for planlegging programvare. Når du starter programmet.

Planlegging programvare, akkurat som alle andre programmer, har innebygd verktøy og tips som du kan bruke for å maksimere din bruk av programvaren.
Les programvaren for å bli kjent på hvordan du skal navigere programvaren og hvordan du bruker den innebygde verktøy.

Start programmet som du lese bruksanvisningen slik at du får følelsen av å faktisk bruke programvaren. Gå gjennom hvert trinn og følg veiledningen.

La oss ta en titt på en planlegging program som heter Organizer.

Navnet du har gitt din gruppe vil nå bli reflektert på venstre side av skjermen under alle. Legge til en annen gruppe.
Navnet du har gitt din gruppe vil nå bli reflektert på venstre side av skjermen under alle. Legge til en annen gruppe.

  • Når du starter programmet, er det første du vil se åpningen skjermen. Menyen er plassert på toppen av skjermen. Det første du trenger å gjøre er å opprette en gruppe ved å klikke på Opprett en gruppe knapp.
  • En dialogboks åpnes hvor du kan velge alternativer som navngi gruppen, og de elementene som du kan gjøre, og klikk OK. Spissen her er at arrangøren lager en liste over ting du må huske som planlagte oppgaver, filplasseringer, etcetera ved prioritert rekkefølge.
  • Navnet du har gitt din gruppe vil nå bli reflektert på venstre side av skjermen under alle, med din nåværende gruppe valgt. Herfra til kan du legge til en oppgaveliste. Du oppretter enkelt å gjøre oppføringer og velg prioritet status. De som er av høy prioritet vil bli markert. Du kan legge til så mange oppgaver som du vil.
  • Legge til en annen gruppe, klikker alle å være i stand til å navigere i menyen øverst, og klikk deretter på Opprett gruppe. Følg samme prosedyre som før. Stedet for å legge ToDo listen, velger du et annet alternativ som Add Task slik at du kan se en annen dialogboks og andre alternativer.
  • Hvis du har avhengigheter, som venter på at noen skal fullføre sin oppgave før du kan begynne din, kan du gjøre det ved å opprette to nye grupper, og gi den navnet «Kontakt» og «The Project". Legg til et navn i kontaktgruppen og i prosjektgruppen legge noen oppgaver.
  • Skjermen vil vise alle postene dine i forskjellige farger i hierarkisk rekkefølge. Du kan markere oppgaven under prosjektet å vise at du venter på at oppgaven ved å høyreklikke på den og velge et alternativ fra dialogboksen. At bestemt oppgave vil bli markert i gult.
  • Du kan slå av visning av andre elementer som du har lagt inn, og bare vise oppgaven som du venter på ved å fjerne merkingen for «Vis aktive elementer" og "Vis avsluttede varer" fra menylinjen øverst.
  • Hovering musen over et element vil vise deg et tips som hurtigtaster hvis det er tilgjengelig.

Du kan også sjekke hjelpefilen for mer informasjon om bruk av de tilgjengelige verktøyene i programmet samt tips om hvordan du enkelt kan utføre en oppgave.