O2e

Hvordan bruke Twitter for å få trafikk og fører

Å ha et nettsted for din bedrift er en fin måte å gjøre det enklere for kundene å finne informasjon om dine produkter og tjenester samt kommunisere med deg, hvis det er nødvendig. Mange tilgang til Internett hver dag. Ditt nettsted vil være tilgjengelig for dem 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Men du må ta noen skritt for å få mer trafikk og fører på ditt nettsted. De traffics og fører kommer fra folk som besøker nettstedet ditt. Jo mer trafikk og fører nettstedet ditt har, jo mer vil det være søkbar på internett. Rangeringen av nettstedet ditt vil gå opp. Dette er svært viktig slik at folk vil være i stand til enkelt å se ditt nettsted når du søker noe relatert til dine produkter og tjenester.

Hvordan bruke twitter for å få trafikk og fører. Signere for en gratis twitter-konto.
Hvordan bruke twitter for å få trafikk og fører. Signere for en gratis twitter-konto.

Du kan tiltrekke mer trafikk og fører til nettstedet ditt ved hjelp av nettsamfunn, blogger, nettprat og fora. Det er flere nettsamfunn som Facebook og MySpace, hvor du kan registrere deg for en gratis konto og dele ditt nettsted til brukerne. Bli med samtaler og fora så vel som inneholder emner relatert til ditt nettsted. Blogging er også en måte å generere trafikk og fører til ditt nettsted. Det finnes flere gratis blogg nettsteder på Internett der du kan registrere og legge inn artikler relatert til virksomheten din. Du kan deretter henvise leserne til nettstedet ditt for å generere trafikk og potensielle kunder. Twitter er et sosialt nettverk og blogging nettsted som du kan bruke, slik at flere mennesker vil få tilgang til nettstedet. Dette nettstedet har mer enn 175 millioner brukere over hele verden. Dette betyr at du har muligheten til å nå ut til flere folk og la dem få vite om ditt nettsted.

Her er fremgangsmåten på hvordan du bruker Twitter for å få trafikk og fører.

  • Signere for en gratis Twitter-konto. Gå til twitter.com og klikk Sign Up knappen. Du vil bli tatt til registreringssiden. Skriv inn all nødvendig informasjon og klikk på Opprette min konto-knappen. Når du har registrert deg for en Twitter-konto, laste opp ditt beste bilde. Velg et bilde der du ser vennlig slik at folk vil ha inntrykk av at du er en hyggelig person. Men du kan også bruke twitter uten å laste opp et bilde, er det fortsatt anbefalt å laste opp ett så folk vil kjenne deg og se ansiktet bak kontoen.
  • Tenk på hva du skal skrive på profilen din. Siden tegn du kan skrive på din Twitter-profil er bare begrenset til 160, tenke nøye på hva du skal skrive på profilen din. Det bør være noe fengende og interessant slik at folk vil velge å følge dine innlegg. Inkludere link til nettstedet ditt på profilen din, slik at folk vil være i stand til å se dette ved å lese profilen din. Imidlertid vil unngå å selge på profilen din eller folk ikke har interesse for å få tilgang til nettstedet.
  • Abonner på andres Twitter-kontoer for å starte nettverket. For å gjøre nettverket større, abonnere på kontoene til folk du kjenner så vel som folk som du har felles interesser med. Les profilene sine og du vil ha en idé om deres interesser. Lag ditt innlegg og husk at du bare kan skrive opp til 140 tegn per post. Sørg for å legge inn noe som interesserer andre mennesker som vil føre dem til å sjekke ditt nettsted.


Oppdatere abonnenter med hva som skjer med deg

Oppdatere abonnenter med hva som skjer med deg, samt hva som er nytt på ditt nettsted. Kommunisere med dem slik at du kan utvikle ditt forhold. Det vil være lettere for deg å be dem om å få tilgang til nettstedet når du opprettet et sterkere bånd med dem.