O2e

Hvordan bruke Twitter for å markedsføre skriving

Å være en elektronisk innhold forfatter er ikke alltid lett

Å være en elektronisk innhold forfatter er ikke alltid lett. Dette gjelder spesielt hvis du er veldig seriøs om å få inntekter fra denne metoden alene. Men vet du at forskjellen mellom suksess og fiasko i online skriving er etter hvordan du annonsere ditt arbeid? Sørge for at du fremme artiklene dine til verden kan garantere deg suksess på dette feltet. I denne guiden vil du lære hvordan du kan bruke Twitter for å fremme dine bidrag:

Hvordan bruke twitter for å markedsføre skriving. Opprett en twitter-konto.
Hvordan bruke twitter for å markedsføre skriving. Opprett en twitter-konto.

  • Opprett en Twitter-konto. Selv åpenbare, ta oppmerksom på at du bare kan dra nytte av Twitter i markedsføringen skriftlig hvis du har en konto under navnet ditt. Å registrere seg for denne kontoen er enkelt og gratis. Når du har en, sørg for at du øker ditt nettverk ved å invitere venner til å følge deg. Husk at hvis du har mange tilhengere i kontoen din, kan du forvente flere sjanser denne salgsfremmende metoden blir mer effektive for å skrive.
  • Annonsere din Twitter-konto på nettstedet ditt. Hvis du kjører din egen hjemmeside eller blogg, er den enkleste måten å få en Twitter-knapp som lar leserne til å følge Twitter-kontoen. Jo flere folk du kan komme til å følge deg, det er flere sjanser for at du skriver vil få flere lesere.
  • Lenke innleggene dine regelmessig på Twitter. Når du oppretter et innlegg på nettstedet ditt, umiddelbart annonsere det på Twitter. Gjør en kort tweet om innlegget du nettopp laget og inkludere link til artikkelen din. På denne måten vil alle dine etterfølgere bli informert om dine nye innlegg og oppmuntre flere lesere.
  • Bruk automatiske tweets i noen skriftlig nettsteder. Hvis du legger inn dine artikler i nettsteder som Associated Content, kan du bruke den automatiske tweet alternativet, som lar deg tweet artiklene dine til dine etterfølgere automatisk. Avhengig av nettsiden, kan Twitter alltid motta et varsel hver gang du publiserer en artikkel og hver gang noen kommentarer på den. Prosessen med å dra nytte av denne funksjonen avhenger av nettsiden du bruker. Sørg for at du sjekker innstillingene i kontoen din i en bestemt nettside og se hvordan du kan sette opp automatiske tweets.
  • Tweet om nylig publiserte artikler i områder som du ikke eier. Hvis du bruker et nettsted som ikke tilbyr en automatisk tweet alternativ eller hvis du ikke eier nettstedet eller bloggen du sender inn dine innlegg til, er det også mulig å fremme dem på Twitter, også. Komponere 140 tegn eller mindre av en tweet om artikkelen du nettopp publisert. Du kan ganske enkelt inneholde tittelen på artikkelen din og la dine etterfølgere nysgjerrighet på Internett etter dette skrive opp. Eller du kan legge til koblingen av artikkelen på tweeten slik at tilhengerne kan enkelt klikke på linken og lese artikkelen.


Twitter er et flott medium å annonsere dine bidrag

Twitter er et flott medium å annonsere dine bidrag. Med svært stort nettverk av folk som bruker dette nettstedet, vil det være enklere og mer effektiv for deg å nå flere mennesker gjennom artiklene dine. Hvis du sørge for at du bruker Twitter på en praktisk og effektiv måte, kan dette alltid tilby gratis annonser for å få inn ikke bare flere lesere til deg, men også mer inntekter i form av din online skriver jobber.