O2e

Hvordan bruke visittkort programvare

Borte er de dagene når du oppretter en virksomhet eller visittkort var den eneste domenet til en skriver / typografen. Du trenger å legge inn en bestilling og vente i minst en uke for å få ny bunke visittkort, og ve deg hvis du hadde brukt opp det eksisterende tilbudet i mellomtiden!

Som mange andre ting, teknologien kom inn og revolusjonerte hele trykkeprosessen og i dag kan du designe og lage dine egne visittkort med hjelp av en datamaskin, en skriver og noen visittkort program, som det er rikelig tilgjengelig i markedet, og noen er gratis og noen vil koste deg, men sluttresultatet er at du ikke er avhengig av den lokale trykkeri lenger! Denne artikkelen forteller deg hvordan du bruker visittkort programvare.

Bla for programvare

Taste uttrykket 'visittkort programvare "vil kaste opp tusenvis av linker! Klikk på noen å komme i gang. Du kan avgrense søket videre ved å legge begreper som 'gratis', 'beste', 'enkle' og så videre.
Forhåndslastet programvare på datamaskinen

Hvis du har Microsoft Office lastet på datamaskinen din allerede, så er det flere ferdige maler som allerede er inkludert i MS Word-pakken, annet du kan bla Office Online på Microsoft for enda flere valg. Visittkort maler kan også være forberedt på å bruke programvare som Corel, PageMaker, Adobe, eller andre slike grafikk pakker, som kan være installert på datamaskinen, eller du kan allerede har kjøpt som frittstående pakker til andre formål.

Hvordan bruke visittkort programvare. Visiting kort programvare eksempler.
Hvordan bruke visittkort programvare. Visiting kort programvare eksempler.

Visiting kort programvare eksempler

Oppført her er noen gratis visittkort programvare tilgjengelig på Internett, sammen med korte beskrivelser for å hjelpe deg ut ...

  • BusinessCards MX 3.99 : Finnes i en begrenset demo / prøveversjon, programvaren har over 750 ferdighus design maler som kan brukes, eller du kan lage dine egne maler.
  • Newlite Visittkort skriver, Advanced Business Card Maker, Belltech Business Card Designer Pro, Visittkort Studio og iBizCard er betalt besøke kort programmer tilgjengelig for nedlasting på filebuzz.com

Ved hjelp av programvaren
Når du har valgt det programmet du vil bruke, må du følge instruksjonene for nedlasting gitt, når du har funnet ut at du har nødvendig maskinvare og system konfigurasjoner kompatible med programmet. Når nedlastingen er fullført, kjøre programmet og les gjennom instruksjonene og hjelpe manuell, før du begynner å bruke programvaren.

Generelle instruksjoner

Ved hjelp av programvaren. Generelle instruksjoner.
Ved hjelp av programvaren. Generelle instruksjoner.

Noen tips spesifikke til å designe visittkort ...

  1. Størrelsen på kortet: Visittkort kan lages i to størrelser, (a) Forretninger (92x60 mm), og (b) Europeisk (92x54 mm).
  2. Den designmessige utformingen kan være horisontal eller vertikal.
  3. Én eller to farger er fine å bruke, men for mange farger vil skjemme det profesjonelle utseendet på visittkort. Selvfølgelig kan du få like fargerik som du vil hvis det er en personlig visittkort som du lager!

I konklusjonen, ved hjelp av visittkort programvare for å churn ut tilpassede og profesjonelle visittkort er en enkel og morsom oppgave å gjøre!