O2e

Hvordan bygge boliger for en undersjøisk videokamera

Ta bilder under vann er definitivt en av de mer interessante utfordringer i fotografering og videography. Angivelig spesialisert utstyr er nødvendig for å gjennomføre denne aktiviteten. Men man kan også improvisere og redde budsjettet.

Hvordan bygge boliger for en undersjøisk videokamera. ACQUIRE alt som trengs for prosjektet.
Hvordan bygge boliger for en undersjøisk videokamera. ACQUIRE alt som trengs for prosjektet.

  1. ACQUIRE alt som trengs for prosjektet. Kjøp en isolert vann jug som er stor nok til å romme et videokamera. Det er svært viktig at du tar videokameraet med deg når du kjøper dette elementet for å sikre at det er riktig størrelse. Neste er å få en 24 "x48" ark med klar pause og værbestandig akryl plast som plexiglass. Har et rør av hybrid tetningsmasse, en rull med teflontape, en 2 "bluss PVC rørleggerarbeid passende med den andre enden som kan skrus inn, borrelås, to stykker dørhåndtak - fortrinnsvis rustfritt stål, et par av 5" metallslange klemmer, noe tung og fleksibel som kan være lett støpt, som ankel vekter, for å tjene som havet ballastvektene å holde videokameraet bolig fra flytende. I mellomtiden er flere verktøy som trengs for prosjektet. Dette er klemmer, en bormaskin og ulike størrelser av biter, en cap fra en tom spray maling kan og hullsag.
  2. Pass på at kannen vil ikke lekke. Test vannet jug for å se om det vil lekke. Tett erstatte cap og senke den ned i et basseng eller stor nok bøtte mens det blir holdt nede av noe tungt. La den stå i ca en time for å se om vannet vil sive gjennom. Hvis sidene lekke, forsegle den gjengete delen av kannen med teflontape.
  3. Skjær den gjennomsiktige plasten. Skjær akrylplast inn i en sirkel. Bruk av hetten kan av brukt spraymaling som en veiledning. Pass på at du ikke riper i akrylplast.
  4. Gjør nødvendige tegninger på vann jug før kutting. Sett videokameraet linsen først inn i vann jug og merk den indre nederste delen av kannen der videokameraets kantene er. Skjær gjennom vannet jug De grunnleggende markeringer ved hjelp av en hullsag. Sett kameraet i vannet jug gang for å sjekke om hullet du har gjort er tilstrekkelig for linsen. Når sikkert, plassere PVC avløp passer inn vann jug ved forsiktig å skru den i hullet.
  5. Påfør hybrid tetningsmasse. Første er å sette på hybrid tetningsmiddel på innsiden av PVC avløp montering. Gjenta prosessen for den ytre del av PVC montering. Deretter fester objektivet laget av akrylglass på contraption. Det ville være en god idé å sette noe tungt på akrylplast å tjene som en vekt for en bedre fugemasse innstilling. Sørg for at du nøye spredt over tetningsmiddel for å unngå flekker det på andre områder. La hele greia for minst en dag for å tørke helt.
  6. Se om vann vil sive gjennom. Når du er sikker på at silikonet tørkes grundig, sjekk for å se om contraption du har gjort ikke vil lekke. Gjenta trinn 2 for dette formål.
  7. Gjør videokameraet boliger håndterer. Fest de to rustfritt stål dørhåndtak på utsiden delen av vannet jug hjelp av metall slangeklemmer.
  8. Plasser kameraet på innsiden. Med kroken vendt opp, plassere borrelås i vannet kannen med litt lim. Dette vil bidra til å sikre kameraet på plass. Deretter vikle videokameraet med borrelås, men denne gangen med fuzzy vendt utover. Plasser kameraet på innsiden av nylig laget videokamera boliger. Sette inn noen ballastvektene slik at hele stasen ikke flyter opp vannet under bruk. Ballastvektene også bidra til å holde kameraet fra wobbling inne gjør det mer stabilt og sikkert.

Med videokameraet trygt i huset sitt

Med videokameraet trygt i huset sitt, kan du nå ta det under vann for å skyte sjøliv eller landskap. Ta oppmerksom skjønt at vann blokkerer de fleste av de ovennevnte bakken naturlig lys som kan forlate bildene gråaktig. Undervannsfotografer vanligvis løse dette ved å komme opp veldig nær motivet.