O2e

Hvordan dele filer mellom to Macintosh - maskiner

Fildeling mellom to Mac er nå enklere med oppgraderte versjoner av operativsystemet. Med enkle konfigurasjoner for å aktivere fildeling kan du begynne å laste ned filer fra en kilde Mac.

Hvordan dele filer mellom to macintosh - maskiner. Konfigurere fildeling.
Hvordan dele filer mellom to macintosh - maskiner. Konfigurere fildeling.

  1. Gå til Systemvalg. På Mac vil du dele filer fra, gå til System Preferences-panelet og se etter Internett og nettverk alternativet. Under Internett og nettverk alternativet vil du se en liste over programmer som MobileMe, Nettverk, QuickTime, og deling. Velg og klikk på Deling-ikonet for å gå til deling vinduet.
  2. Konfigurere fildeling. Du må konfigurere Deling alternativet for at Mac til å dele filer med andre maskiner i området. På deling vinduet ser til venstre panel, og du vil se en liste over tjenester med avmerkingsbokser. Slik slår du på en bestemt tjeneste må du sette en hake i boksen ved siden av denne tjenesten. Sett en hake ved siden av fildeling tjenesten og du vil se Fildeling etiketten på høyre panel vil ha en "On" beskrivelse og et grønt lys vises ved siden av. Gå til delte mapper alternativet på høyre panel og legge mappen eller mappene du ønsker å dele med andre Mac-maskiner. Du kan bruke "Klikk på låsen for å hindre ytterligere endringer" alternativet funnet på bunnen av Deling-vinduet for å beskytte de endringene du har gjort. Hvis du bruker Tiger, kan grensesnittet ser litt annerledes ut, men prosessen er den samme.
  3. Begynne å dele. Etter å ha latt fildeling på målet Mac kan du nå begynne å dele filer fra at Mac til en annen Mac i området. Den andre Mac finner den delte mappen i brukernavn / Public delen. Du kan nå laste ned filer fra den delte mappen på målet Mac.
  4. Kjøp den targus fildeling kabel for mac. En annen måte å enkelt dele filer mellom to Macintosh-maskiner er å kjøpe Targus File Share Kabel for Mac fra Targus. Det er en link-kabel du kan bruke til å koble sammen to Macintosh-maskiner sammen og enkelt dele filer med hverandre. Du bare plug-in kabelen inn i USB-spor av både Mac og et ikon vises automatisk på skrivebordene til begge datamaskinene. Du kan begynne å dele og laste ned filer mellom Mac. Klikk på ikonet på skrivebordet for å aktivere fildeling og både Mac er klar til å dele filer. Kabelen har en integrert programvare som muliggjør fildeling gjennom kabelen, og dra og slippe filer har ingen størrelse begrensninger, så uansett hvor stor eller liten den filen eller dokumentet deling av filer er sømløs mellom de to Mac.

Dele filer har blitt enklere og enklere mellom to Mac-maskiner enn de siste årene. Du har nå muligheten til å konfigurere Systemvalg for å aktivere deling eller bruke en tredjepart kabel med integrert programvare for å automatisk begynne å dele filer mellom to Macintosh-maskiner.