O2e

Hvordan dele ipod musikk med en datamaskin

I dag er det sannsynligvis ingen travel gate som du ikke ser noen med iPod hodetelefoner i ørene. En iPod har blitt et fast innslag i en ungdoms livsstil, og selv voksne begynner å få dem så godt.

Det er en skam om at musikk deling i iPod er ikke så enkelt som å overlevere en CD til din venn. Du kan ikke bare kopiere og lime musikk fra din iPod til en datamaskin ved hjelp av iTunes. Selvfølgelig har Apple tenkt på dette, men de har sin grunn til ikke å lage musikk deling så enkelt som vi vil ha det til.

Før man kan laste ned sanger fra iTunes, må du kjøpe det. Dele det du har betalt for er raus med deg, men hva du ikke vet er at du skal drepe musikkbransjen og bidra til piratkopiering.

Flytte musikk fra iPod til datamaskinen er ikke umulig skjønt

Flytte musikk fra iPod til datamaskinen er ikke umulig skjønt. Avhengig av datamaskinens operativsystem, kan trinnene være annerledes. Følg instruksjonene nedenfor for å vite hvordan det gjøres.

Materialer som du trenger:

  • IPod
  • USB-kontakten på iPod
  • Stasjonær eller bærbar datamaskin med Windows eller Mac OS

Når du bruker Windows-operativsystemet:

  • Koble iPod til datamaskinen. Koble iPod til datamaskinen ved hjelp av USB-tilkoblingskabelen. Vent til iTunes for å laste automatisk. Hvis den ikke gjør det, må du finne på iTunes-symbolet og dobbeltklikk på den for å starte.
  • Gå til preferanser. Klikk på Rediger for å se Innstillinger alternativet. Klikk på "Manuell håndtering av spor og spillelister». Minimere vinduet.
  • Gå til skrivebordet ditt. Herfra åpne Min datamaskin. Klikk på Verktøy-menyen på menylinjen og velg "Mappealternativer". Gå til Vis-fanen og aktiverer alternativknappen "Vis skjulte filer og mapper". Til slutt klikker du på OK-knappen.
  • Gå tilbake til datamaskinen min. IPod-enheten skal vises i vinduet Min datamaskin. Åpne denne mappen vil vise Music mappen som inneholder sanger fra din iPod.

Når du bruker mac operativsystem:

  • Koble iPod til datamaskinen. Koble iPod til datamaskinen ved hjelp av USB-tilkoblingskabelen. Vent til iTunes for å laste automatisk. Hvis den ikke gjør det, må du finne på iTunes-symbolet og dobbeltklikk på den for å starte.
  • Aktivere visning av skjulte filer. Gå til Innstillinger-menyen og aktivere "Manuell håndtering av spor og spillelister". Også aktivere "Aktiver diskbruk". Finne Ticker Tool og velg Finder Tab. Tillate visning av skjulte filer ved å klikke på knappen for "Vis skjulte filer og systemfiler". Velg Relaunch Finder og velg iPod-ikonet på skrivebordet. Åpne den med et dobbeltklikk. Du vil nå se en Musikk-mappen med sangene på iPoden din.


Hvordan dele ipod musikk med en datamaskin. Materialer som du trenger.
Hvordan dele ipod musikk med en datamaskin. Materialer som du trenger.

Deling av sanger fra iPod til datamaskinen er faktisk lett så lenge du vet hvordan du viser skjulte filer.

Det er andre programmer som enkelt kan gjøre dette for deg også. Men uten å måtte laste ned og installere nye programmer, bør trinnene nedenfor gjøre utslaget.

Nå som du vet hvordan du deler iPod sanger, bruk denne ansvarlig.