O2e

Hvordan du aktiverer Vista Aero - temaet

Windows Vista er en serie proprietære operativsystemer (OS) som er utviklet og utgitt av Microsoft. Disse operativsystemene er blant de mest brukte plattformer for stasjonære og bærbare datamaskiner i dag. Windows Vista er meget avansert i forhold til forgjengeren Windows XP. I de nye linjene av OS, har mange endringer og modifikasjoner er anvendt med sikte på å forbedre den generelle ytelsen til plattformen. En av disse mange endringer er Windows Aero. Begrepet er faktisk et akronym som står for Authentic, Energetic, Reflective og Åpne. Det er en visuelt tiltalende brukergrensesnitt som kan skryte av levende ikoner og levende miniatyrbilder som gjør det raskere, mer organisert og mer effektiv.

Hvordan du aktiverer vista aero - temaet. Klikk på start-knappen og velg administrative verktøy.
Hvordan du aktiverer vista aero - temaet. Klikk på start-knappen og velg administrative verktøy.

1. Installer Desktop Experience.

Klikk på Start-knappen og velg Administrative verktøy

Klikk på Start-knappen og velg Administrative verktøy. Deretter velger Server Manager. Når Server Manager vinduet kommer opp, velger du Legg til funksjoner under Funksjoner Oppsummering alternativet. Dette vil starte Add Features Wizard. Til slutt velger Desktop Experience under listen over funksjoner og klikk deretter på Installer.

2. Få grafikk skjermkortdrivere.

Windows Aero-kompatibelt skjermkort skjermkort er ikke inkludert i Windows Server 2008, så du vil trenge for å skaffe disse fra en lisensiert tredjepartsleverandør eller produsent.

3. Tilgang Temaer tjenesten.

Klikk på Start-knappen og velg Kjør

Klikk på start-knappen og velg kjør. Gå til skrivebordet og høyreklikk på et tomt område.
Klikk på start-knappen og velg kjør. Gå til skrivebordet og høyreklikk på et tomt område.

Klikk på Start-knappen og velg Kjør. Når Kjør vindu dukker opp, skriver services.msc i tekstfeltet og klikk deretter på OK. En oversikt over installerte tjenester vil dukke opp. Velg Temaer ved å høyreklikke på det, og klikk deretter på Egenskaper etterpå. Under listen over Oppstart typer, velger du Automatisk og klikk deretter på Bruk. Etter det må du klikke på Start og deretter OK etter.

4. Aktiver Aero som et fargevalg i Windows.

Gå til skrivebordet og høyreklikk på et tomt område

Gå til skrivebordet ditt og høyreklikk på et tomt område. En rullegardinmeny vises, hvorpå du må velge på Tilpass. Når dialogboksen som sier Personalisering dukker opp, velg Window Color and Appearance. Du vil da se en liste over Fargevalg. Velg Windows Aero og klikk deretter på OK for å endelig ta i bruk endringene.

5. Opt for snarvei.

Du må høyreklikke på et tomt område på skrivebordet. Når dropdown menyen vises, velger du Ny og deretter Snarvei. Dette vil kjøre veiviseren Lag snarvei. Inn Rundll32dwmApi 102 i tekstfeltet og klikk på Neste. Etterpå tilordne et navn på snarveien som Aktiver Aero. Til slutt klikker du på Fullfør for å bruke snarvei.

Hvis Aero er ikke inkludert i fargevalget listen, så sjansene er du har feil eller utdaterte grafikk skjermkortdrivere. Hvis dette er tilfelle, må du sjekke nettstedet eller grafikkdrivere 'produsenten for å oppdatere den du bruker.