O2e

Hvordan du åpner sub - kontoer på ING Direct

Med verden i dag at noen har karakterisert som "en alder av Internett," ulike tjenester som spenner fra shopping, mail, dataoverføring, til bank og finans, har alle blitt gjort tilgjengelig på nettet. ING finansinstitusjon, også kjent som International Nederland Group, tilbyr sine tjenester innen nettbank. Heter "ING Direct," nettbanken av ING Group er kjent for å gi sine klientell med enkle høy rente sparekontoer.

Ikke bare gir ING Direct høy rente

Ikke bare gir ING Direct høy rente, men det hjelper også deg å administrere dine sparepenger klokt med bruk av sin "sub-konto"-funksjonen. En sub-konto er en konto med kontoen din. Den brukes til å effektivt spore dine sparepenger for dine mål - det være seg en ferie til Europa, et nytt hus eller en business venture.

Denne artikkelen viser deg hvordan du oppretter en sub-konto under din ING Direct konto. Må du ha din egen ING Direct sparekonto med eksisterende midler. Hvis du ikke har en, ber åpne en konto og legge til midler på den.

Hvordan du åpner sub - kontoer på ING direct. Logg inn på din ING direct-konto.
Hvordan du åpner sub - kontoer på ING direct. Logg inn på din ING direct-konto.

  • Logg inn på din ING Direct-konto. Gå til ingdirect.com , klikk på "Logg inn"-knappen øverst til høyre på siden og skriv inn ditt kundenummer eller Saver ID. Klikk fortsette.
  • Åpne en konto. Klikk på "Åpne en konto"-knappen på kategoriene panelet på venstre side av siden. Klikk på "Åpne Now" etter å ha blitt sendt til en ny side. Velg Orange besparelser og bestemme om du ønsker å åpne en felles, Living Trust eller levende tillit-Joint sub-konto. Hvis du velger den felles konto, vil du bli sendt til en informasjonsside for felles eier. Hvis du velger vanlig Orange sparekonto, vil du bli ledet inn i regnskapet oppsettside.
  • Navnet ditt sub-konto. Legg til et kallenavn for kontoen din. Vanligvis you name it i henhold til formålet som du lagrer de pengene for. For eksempel, hvis du vil at sub-konto for å spare opp til undervisning, kan du nevne det som "College Education," hvis du vil at den skal finansiere din sommerferie i Europa, kan du nevne det som "Europe Trip", og så videre.
  • Finansiere din sub-konto. Indiker hvor mye penger du i utgangspunktet ønsker å legge til din sub-konto og i hvilken konto som pengene ville komme fra. Klikk fortsette.
  • Bekrefte kontoen. Å bekrefte og verifisere at du virkelig ønsker å åpne en sub-konto, merk de to boksene som sier at du har lest og akseptert de vilkår og tilstand på å åpne en konto. Deretter klikker du "Open Account"


Da voila

Da voila, du nå har åpnet en ny konto! Mesteparten av tiden, kommer pengene ikke blir overført umiddelbart til din sub-konto som det krever verifisering prosesser. Du bør vente et par dager for at midlene skal trekkes ut fra din kilde konto så overført til underkonto din.

Etter noen dager med venting, bør pengene har blitt overført til din sub-konto allerede. Du kan nå sjekke og spore dine sparepenger mål på ett sted, takket være sub-konto funksjon i ING Direct.