O2e

Hvordan du bestiller bøker på nettet

En god bok trenger ikke å være vanskelig å finne

En god bok trenger ikke å være vanskelig å finne. Ikke alle har tid til å skanne gjennom endeløse hyllene på biblioteket og bokhandelen, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne hvis du ikke har lest på en stund. Selv om du ikke er kjent med dagens populære forfattere, betyr det ikke at du må være en fremmed til stor litteratur. Lær å handle for bøker på nettet og du vil finne din neste stor lese på kort tid.

Hvordan du bestiller bøker på nettet. En rask online søk kan lede deg til ulike nettsteder som selger bøker.
Hvordan du bestiller bøker på nettet. En rask online søk kan lede deg til ulike nettsteder som selger bøker.

  1. En rask online søk kan lede deg til ulike nettsteder som selger bøker. For det bredeste utvalg av titler, gamle og nye, kan du dra rett til nettsteder som Amazon.com og Barnesandnoble.com . Når du finner en passende nettside, skriv inn tittelen eller forfatteren av boken for å få en liste over søkeresultater. I de fleste tilfeller vil de mest relevante resultatene vises først. Velg de ønskede titlene og du vil se flere detaljer, for eksempel den utgaven, utgiveren, og hvorvidt boken er tilgjengelig for øyeblikket. Legg boken til nettstedet Handlevogn når du er klar til å kjøpe den.
  2. Hvis du ikke har en bestemt bok eller forfatter i tankene, dra nytte av nettstedets kategorier og filtre for å finne titler som interesserer deg. Du kan vanligvis begrense søket etter sjanger, tema, nye, brukte eller out-of-print, priskategori, og format. Barnes and Noble søkeverktøy kan du til og koble mer spesifikke søkeord, for eksempel "vampyrer" og "historiske", for å få bedre resultater. Når du finner en bok som ser interessant ut, klikker du på den og lese nettstedets sammendrag beskrivelser for mer informasjon.
  3. Når du finner en bok du liker, holde shopping for lignende historier ved å se på anbefalingene foreslåtte på siden. Mange nettsteder fortsette å tilby anbefalinger Hvis du registrerer deg som medlem, så hold det i tankene neste gang du er i behov av en god bok. Du kan også flaks med en billig kjøp hvis du ser deg rundt for spesielle handelen bøker.
  4. Hvis du finner bøker du liker, er det på tide å sluttføre detaljene. Sørg for at det tilbys i det formatet du trenger, enten innbundet, paperback, eller elektronisk. Hvis du er shopping på et nettsted som tilbyr produktet fra ulike leverandører, vise alle tilbud og gjøre prissammenligninger før du kjøper. Når du er klar til å fortsette, legger alle bøker i handlekurven og klikk på handlevogn ikonet for å betale for dem.
  5. Følg nettstedet retninger for å kjøpe bøkene. Skriv inn din betalingsinformasjon, fakturaadresse, og leveringsadresse. Sjekk din bestilling igjen for å være sikker på at all informasjon er korrekt, og deretter legger inn bestillingen. Du vil motta en bekreftelse på e-posten din med alle ordredetaljene, frakt dato, og støtteinformasjon bør du trenger hjelp. Den eneste igjen å gjøre er å vente til pakken for å komme.