O2e

Hvordan du bruker en datamaskin høyttaler når du bruker skype

Skype er et gratis program som lar deg sende og motta direktemeldinger, videosamtaler, samt filer. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å laste ned programmet og installere det på datamaskinen din. Invitere og legge til alle dine bekjente til Skype-kontaktlisten, slik at du kan regelmessig komme i kontakt med dem. For å sende og motta Skype stemme samtaler, må du bruke en mikrofon, PC-høyttalere eller hodetelefoner. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du bruker PC-høyttalere når du kjører Skype.

  • Koble høyttalerne til datamaskinen. PC-høyttalere kan kobles til datamaskinen via jack plugger eller USB-plugger. Regelmessige PC-høyttalere som har en mini jack plugg er ofte fargekodet grønt. Koble denne mini jack plugg ved å matche den til den grønne porten på baksiden av datamaskinen, eller på porten som er merket med hodetelefoner symbol. Hvis du bruker USB-høyttalere, bare å sette enden av pluggen til USB-porten på datamaskinen. Etter å koble dem til datamaskinen, slå på høyttalerne.
  • Tilgang til Skype-konto. Åpne Skype ved å klikke på ikonet fra skrivebordet, eller ved å gå videre til "Programmer" og velge Skype. Etter Skype er gjort lasting, skriv inn brukernavn og passord.
  • Velg de riktige høyttalerne som skal brukes på Skype. Å velge de riktige høyttalerne som skal brukes på Skype, gå videre til "Fil" på menylinjen og velg 'Preferences'. Klikk på "Lyd" fanen og klikk på 'Audio Output nedtrekksmenyen. Velg navnet på PC-høyttalere som du ønsker å bruke fra nedtrekksmenyen og klikk 'OK'.
  • Kontroller om datamaskinen høyttalerne jobber med Skype. Hvis du vil kontrollere om datamaskinen høyttalerne er skikkelig anerkjent, utviklet Skype lyden test alternativet. Bare gå til Alternativer fra menyen og velg 'Sound Devices'. Klikk på "Lag en test lyd", og du bør være i stand til å høre lyder som Skype-programmet skal spilles.
  • Juster talerens voluminnstillinger når du bruker Skype. Når du har startet eller akseptert en Skype-samtale, vil en verktøylinje vises på skjermen inneholder forskjellige samtalefunksjoner. Finn verktøylinjen med "Mute" og "Volum" innstillinger. Bare dra på volumskyveknappen til venstre eller til høyre for å justere volumet på høyttalerne på datamaskinen.

Hvordan du bruker en datamaskin høyttaler når du bruker skype. Koble høyttalerne til datamaskinen.
Hvordan du bruker en datamaskin høyttaler når du bruker skype. Koble høyttalerne til datamaskinen.

Hvis du ikke klarer å høre din Skype, sjekk tilkobling av PC-høyttalere, utføre en annen lyd teste og justere volumet. Når du har kontrollert at alt er på plass, men du fortsatt ikke kan høre din Skype-kontakt, kan problemet være på sin ende så be ham om å sjekke sin mikrofonens tilkobling.