O2e

Hvordan du bruker en eHow artikkelen sjekkliste

eHow er et nettsted som publiserer Fremgangsmåteartikler

eHow er et nettsted som publiserer How-To artikler. De dekker omtrent alt fra dagligdagse oppgaver til svært tekniske områder. Forfatterne kan være eksperter på sine felt eller bare vanlige bidragsytere. Visse krav til artikkelens innhold er satt for kvalitetskontroll. Hvis du ønsker å bidra artikler til området bør være oppmerksom på dem. Den beste måten å holde styr på disse kravene er å formulere dem i en artikkel sjekkliste.

Hvordan du bruker en ehow artikkelen sjekkliste. Ordne ehow krav til en sjekkliste.
Hvordan du bruker en ehow artikkelen sjekkliste. Ordne ehow krav til en sjekkliste.

  • Ordne eHow krav til en sjekkliste. En anbefalt metode er å liste dem på et Excel-regneark. Dette vil også fungere som en slags hovedliste for sporing alle artiklene du har skrevet for nettstedet. Du kan plassere artikkelen tittelen på den første kolonnen. Den neste kolonnen skal trolig være datoen for offentliggjøring. De etterfølgende kolonnene vil da ha overskrifter for hvert krav. En kolonne kan være for stavekontroll og grammatikk. En annen kan være for nøkkelord, og dette kan videre deles inn i tittel, ingress og kropp. Et annet krav er at du bør sjekke området for relaterte eller lignende artikler. Formatet er også viktig, bør du følge den foreskrevne Slik vil formatere med riktig overskrifter for hvert trinn. Hvis artikkelen inneholder bilder, bør deres kilde oppgis. Slutten av artikkelen bør vanligvis ha "Tips og advarsler" og "Ressurser". Du kan også inkludere ting du bør gjøre for å fremme din artikkel på denne sjekklisten. Liste ned hvilke bokmerker, nettsamfunn eller blogger du har koblet en artikkel.
  • Fullføre artikkelen. Sjekklisten du har opprettet i Excel er en guide. Det bør ikke constrict dine bidrag. Fravike kravene til et øyeblikk og gå videre og bare skrive et utkast. Selvfølgelig er det noen krav som det formatet som vil umiddelbart komme inn i bildet. Men du bør ikke tvinge deg selv til å møte alle kategoriene på sjekklisten på en slik måte at du ville komme opp med en artikkel som ikke naturlig flyt. Hvis emnet ikke trenger egentlig bilder, så du bør ikke prøve å sette noen. Overusing søkeord kan også være en dårlig vane. Du kan pepper artikkelen din med så mange søkeord som mulig for å forbedre SEO, men du kan komme opp med virkelig vanskelige setninger som trolig vil slå av lesere.
  • Korrekturlese artikkelen. Gå gjennom utkastet etter at du har fullført den. Denne gangen bruke sjekklisten som du korrekturlese. Selvfølgelig starter med de grunnleggende aspekter som nøyaktighet av informasjon, riktig stavemåte og grammatikk og format. Senere kan du legge til tips, ressurser og andre lenker. Som du korrekturlest, sette merker under hver eHow krav på sjekklisten. Indikere om en bestemt kravet er ikke relevant eller relevant.

Når du har gjort de riktige endringene og tilfredsstilt kravene til sjekklisten, kan du nå med mer selvtillit sende og publisere artikkelen på eHow.