O2e

Hvordan du bruker en flip kamera

Flip kameraer er svært populære på denne digitale alderen fordi de er rimeligere enn de klassiske videokameraer som ble oftest brukt i tidligere år. Fordi fotografering og videofilming i disse dager er mest brukt for deling på Internett, er en Flip kamera et ideelt verktøy som tjener dette formålet. I dag, virale videoer er topper på nettet og hva man trenger bare er en Flip kamera eller videokamera for å spille inn viktige hendelser og øyeblikk. I utgangspunktet er dette kameraet modellen utstyrt med praktisk talt de samme funksjonene som det av en dyrere videokamera. For eksempel, bruker den en oppløsning på 1280 x 70 med H.264-video komprimering, noe som er veldig egnet for videoer lagt ut på Internett. Den har også en innebygd litium-ion oppladbart batteri og stort sett de samme funksjonene som vanlige video cams.

I å eie og bruke en Flip kamera, husk disse tipsene:

  • Kjøp et flip kamera fra autoriserte forhandlere. Selv om du kan kjøpe en Flip kamera på nettet, er det tilrådelig at du går personlig til en forhandler butikken slik at du kan se selv selve modellen du vil ha. Før du får en, er det lurt at du undersøker først på internett om de ulike typer og funksjoner i dette kameraet, slik at du allerede er kjent med hva du ønsker og trenger.
  • Vær oppmerksom på de vanlige prisene på flip kameraer. Ikke bli lurt av skruppelløse forhandlere som kan selge denne gadgeten til høyere priser. Og deretter igjen også, kan det være noen forhandlere som vil tilby en enhet på en "for godt til å være sant" billig pris for deg å finne ut senere er det forfalsket. Husk at Flip kamera prisene varierer 150-200 dollar, avhengig av modell.
  • Prøve alle funksjonene til flip kamera. For å gjøre deg kjent med funksjoner og spesifikasjoner på kameraet, utføre alle de tilgjengelige funksjonene den gir. Ta øyeblikksbilder, stillbilder, oppriktige skudd, lange skudd, nærbilder eller mikro skudd med fortsatt fotokamera. På den annen side, for å ta bilder teste hvordan videokameraet fungerer. Øvelse gjør mester, ingen kan tilbakevise dette. Så hvis du ønsker å ha mest mulig ut av din Flip kamera - bruk den så ofte du kan, spesielt når du ikke er veldig godt bevandret med digital teknologi. Å ta bilder, peker søkeren om emnet, vent på rødt lys og blunk. Zoome inn eller ut som du ønsker. Knappen for zooming funksjonen funnet på toppen av kameraet. Gjør det samme når du tar bilder, etter at du har stilt inn kameraet på sin "video"-alternativet.
  • Test arbeidet ved å laste opp videoer og bilder på datamaskinen. Flip kameraer har innebygd USB-port som stikker ut når trykket. Flick USB (på siden av kameraet) ut og sette den på flash-stasjonen porten på datamaskinen. For Mac-brukere, må du installere Flip kamera installatører før du kan bruke programmet. Du kan faktisk laste opp videoer og bilder på nettstedet ditt direkte fra Flip kamera. Kult, er det ikke?


For optimal effektivitet av Flip kamera

Hvordan du bruker en flip kamera. Kjøp et flip kamera fra autoriserte forhandlere.
Hvordan du bruker en flip kamera. Kjøp et flip kamera fra autoriserte forhandlere.

For optimal effektivitet av Flip kamera, og for enkelhets skyld også, kjøpe et stativ som er kompatibel med enheten. Stativer er nyttig spesielt når hendene er ikke så stødig når du tar video og bilder. Montere kameraet sikkert på stativet, se på rammen gjennom søkeren, finne motivet og hendelsen du vil spille inn og forhåndsinnstilt kameraet til en 60-minutters kontinuerlig videoopptak.