O2e

Hvordan du bruker en Internett - forum

Nettforum er web-baserte oppslagstavler

Nettforum er web-baserte oppslagstavler. Nettforum er vanligvis dannet for å drøfte saker relatert til et generelt tema. De regler og retningslinjer for hver varierer sterkt, vanligvis satt av moderatorer og administratorer av forumet. Samlet her er tips for å hjelpe deg å bruke en Internett-forum til sitt fulle potensial.

Hvordan du bruker en internett - forum. Innse at god oppførsel og holdning er viktig når du bruker en internett-forum.
Hvordan du bruker en internett - forum. Innse at god oppførsel og holdning er viktig når du bruker en internett-forum.

  • Innse at god oppførsel og holdning er viktig når du bruker en Internett-forum. Det er ikke uvanlig å finne folk utveksler ubehagelige og noen ganger rett og slett sårende ord til hverandre på nettforum. Unngå engasjerende i slike aktiviteter ved å sørge for å bare legge godt gjennomtenkt og høflig spørsmål og / eller svar. Hvis noen prøver å engasjere deg i et ord krig ved å legge uhøflig og ondsinnede svar, alltid fortsette med forsiktighet. Hold hodet kaldt når du skriver dine svar til slike svar og prøver ikke å svare på en sarkastisk måte. På denne måten unngår du ytterligere provosere personen til flere oppvarmede ord børser.
  • Finn et internettforum som diskuterer temaer du er interessert i. nettforum diskutere omtrent alt og alt under solen. Du kan enkelt finne en som interesserer deg mest gjennom en søkemotor.
  • Les opp på politikken satt av forumet skaperne. Gang på den offisielle nettsiden til det valgte forum, ta tid til å lese om retningslinjene. Husk at nettforum hver har sine egne sett med retningslinjer for bruk av nettstedet. Så bli kjent med disse for å unngå å begå feil handlinger som kan tilsi din bli utestengt. De fleste forum Retningslinjene er tilgjengelige for publikum å lese. Så det ville være verdt å lese opp på dem først før du faktisk registrere deg for et medlemskap.
  • Registrer deg for å bli medlem. Klikk på Registrer deg eller registrer knappen på forumet nettside. Du vil bli bedt om å taste inn et brukernavn, et passord og en e-postadresse som forumet kontoen vil bli koblet. Etterpå åpner innboksen og klikk på e-postbekreftelse av moderatoren. Du skal da rettes til innloggingssiden for Internett-forum. Bare nøkkelen i ditt valgte brukernavn og passord i de respektive feltene, slik at du kan begynne å gå inn på siden. Hvis du ønsker å motta e-postmeldinger for svar til dine innlegg, så bare aktivere e-postvarsling funksjonen.

Det ville være en god idé å feste en profil til din Internett-forum konto. Denne måten, forum medlemmer vet litt om deg. Bare vær oppmerksom på informasjonen du har i profilen din. Unngå å røpe noe om ditt bosted og / eller arbeid, dine kontaktopplysninger tall, din bankkontoinformasjon, og ditt personnummer.