O2e

Hvordan du bruker en Kingston USB flash - stasjon

Kingston Technology har et bredt spekter av USB-minnepinner som kommer i forskjellige lagring størrelser. En USB-flash-stasjonen er noe som de fleste mennesker trenger for å holde viktige filer med dem og overføre eller få tilgang til dem i forskjellige datamaskiner. USB flash-stasjoner brukes av studenter og ansatte. Ved hjelp av en Kingston USB flash-stasjon er virkelig enkelt. Følg instruksjonene som er gitt her for å lære hvordan du bruker Kingston USB flash-stasjon på riktig måte.

  • Kjøpe en minnepinne. Du kan kjøpe en Kingston flash-stasjon fra den lokale datamaskinen butikken eller du kan også bestille en online fra deres offisielle hjemmeside på Kingston teknologier . De har forbruker minnepinner, bedriftens harddisker og offentlige harddisker. Bla gjennom sine produkter for å finne USB flash-enhet som du trenger.
  • Slå på datamaskinen. Slå på datamaskinen og vent til den fullt starte opp.
  • Sett inn flash-stasjonen. Fjern hetten fra Kingston USB flash-stasjonen. Se etter en ledig USB-port på datamaskinen og koble flash stasjonen i.
  • Tilgang til flash-stasjonen. Vent til datamaskinen for å lese enheten du har nettopp satt i. Dette kan ta noen sekunder. Etterpå dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet. Du vil kunne se harddiskene som i dag er til stede på maskinen din. Kingston USB flash-stasjon er det flyttbare media ikonet inne i "Min datamaskin"-mappen. Dobbeltklikk på flyttbare medier ikonet for å få tilgang til Kingston USB flash-stasjonen.
  • Legge til filer i flash-stasjonen. Nå kan du legge viktige filer som du ønsker å plassere inne i Kingston USB flash-stasjonen. For å gjøre dette, er alt du trenger å gjøre for å klikke og dra elementer inn i mappen for flash-stasjonen.
  • Fjern USB flash-stasjonen. Fjern USB-minnepinnen fra USB-porten når du er ferdig med å bruke den. For å gjøre dette, går du til systemstatusfeltet på skrivebordet og høyreklikk på fjerning av maskinvare. Et vindu vil dukke opp med enhetene på datamaskinen. Klikk på Kingston flashstasjonen fra listen og klikk på "Stopp"-alternativet. Vent til meldingen når du trygt kan fjerne flash-stasjonen. Etterpå fjerne flash kjøretur fra havnen. Unngå å trekke ut minnepinnen fra datamaskinen uten å mate den først.
  • Bruke flash-stasjonen. Når du trenger å få tilgang til filene i Kingston USB flash-stasjon, alt du trenger å gjøre plugge den inn i en USB-port. Åpne mappen for flash-stasjon for å vise innholdet innsiden.


Dette er hvor enkelt det er å bruke Kingston USB flash-stasjon

Hvordan du bruker en kingston USB flash - stasjon. Kjøpe en minnepinne.
Hvordan du bruker en kingston USB flash - stasjon. Kjøpe en minnepinne.

Dette er hvor enkelt det er å bruke Kingston USB flash-stasjonen. Sørg for at du holder sikkerhetskopier av viktige filer som du trenger i din datamaskin. Hvis du trenger en større lagringskapasitet, kan du ønsker å kjøpe en ekstern harddisk, slik at du kan organisere og oppbevare kopier av alle filene du trenger.