O2e

Hvordan du bruker en logitech kamera

Teknologien i dag har gitt deg flere måter å holde kontakten med dine kjære og venner uansett hvor du befinner deg i verden. En hi-tech måte for kommunikasjon er videochatting. Som navnet antyder, innebærer videochatting bruk av et web-kamera. Det er flere web kamera merker i dag, men Logitech er en merkevare som skiller seg ut. Det gir klare og skarpe oppløsning, noe som gjør videochatting morsomt og spennende. Ved hjelp av en Logitech kamera er ganske enkel. Her er en generell retningslinje.

Hvordan du bruker en logitech kamera. Start installeringen.
Hvordan du bruker en logitech kamera. Start installeringen.

  • Start installeringen. Du vil bli utstyrt med en installasjons-CD når du kjøper en Logitech kamera pakke. Sett inn CD i stasjonen. Installasjonsveiviseren vil da dukke opp. Følg instruksjonene.
  • Plugg webcam. For å fullføre installasjonen, vil du bli bedt om å feste webkameraet til datamaskinen. Gjør dette ved å plugge USB-kabelen som fulgte med kjøpet til Logitech kameraets USB-port og til en ledig USB-port på datamaskinen. Vent til systemet å oppdage web-kamera. Deretter fullføre installasjonen. Du vil bli varslet hvis installasjonen er vellykket.
  • Monter web-kamera. Web-kamera skal plasseres på skjermen. Det skal være på nivå med øynene, ellers vil du enten nødt til å se ned eller opp når du bruker web-kamera. Det bør møte din retning og bør holdes sikkert på plass.
  • Test web-kamera. Foreta en rask test for å sørge for at web-kamera virker riktig og registrerer skarpe og klare bilder. Logge deg på Skype eller Yahoo-konto. Prøv å video-chat med en venn og vurdere din web kameraets ytelse.
  • Sjekk lydinngang. Å ha den beste video-chatting erfaring, må du sørge for at kameraet ikke gjengi bare gode bilder, men har også god lyd-inngang. Så teste om mikrofonen teknologien fungerer som den skal. Du må ha en klar lydinngang samtidig ha en samtale. Hvis du hører forvrengninger, justere innstillingene for mikrofonen funksjonen. Også, se til at kameraet er satt opp i en passende avstand.
  • Bruk kameraet for å ta bilder. Prøv å ta bilder for å teste oppløsning på kameraet. Du bør være i stand til å ta bilder med klare og skarpe farger. Ta så mange bilder som du ønsker for vurdering.
  • Forbedre innstillingene. Du kan forbedre bildet og lyd innganger på kameraet ved å justere innstillingene. Bare tilgang til kameraet menyen, som skal vises på skrivebordet ditt ved installasjon. Justere innstillingen bør gjøres før du video-chat. Når du er ferdig, teste kameraet igjen.
  • Sjekk manualen. Husk å lese bruksanvisningen før du installerer Logitech kamera. Dette bør gi deg spesifikke instruksjoner om hvordan du installerer og bruker bestemt kameramodell. Du kan også finne vedlikehold tips på manualen.


For mer informasjon om Logitech kameraer, vurdere å besøke den offisielle nettsiden til Logitech. Les om de ulike modellene de tilbyr og de som tilhører hver enkelt modell.