O2e

Hvordan du bruker en microsoft tastatur med en Apple - maskin

Hvis du planlegger å forkaste datamaskin deler etter bytte fra Microsoft til Apple, hold deg selv for andre. Noen Microsoft hardware stykker er kompatible med Apple, noe som betyr at hvis en Apple del bryter ned, har du en klar erstatning, i det minste midlertidig. Tastaturet er et godt eksempel. Faktisk, fordi Microsoft tastaturet er billigere enn Apple, noen Apple-brukere foretrekker den til Apple-tastatur. Her er hvordan du bruker en Microsoft-tastatur med en Apple.

 • Koble Apple-tastatur. Sørg for å slå av datamaskinen før du tar tastaturet. Når du fjerner tastaturet mens datamaskinen er slått på vil ikke gjøre noen stor skade på datamaskinen din, er det best å følge riktig rekkefølge for å avinstallere maskinvare. Du må koble fra tastaturet ved å trekke ut USB-kabelen. Fravike Apple-tastatur.
 • Forbered microsoft tastaturet. Sjekk at Microsoft-tastatur fungerer. Tastene bør alle være intakt og kabelen skal være i god stand. Sørg for å rense det så godt, spesielt hvis tastaturet har ligget i en boks eller i lagringsområdet. Rengjør den med en klut fuktig med såpevann. Alkohol vil også fungere som fine.
 • Plugge microsoft tastaturet. Koble pluggen Microsoft tastaturet i USB-porten på Apple din. Kontroller at tastaturet er tett koblet.

  Hvordan du bruker en microsoft tastatur med en apple - maskin. Koble apple-tastatur.
  Hvordan du bruker en microsoft tastatur med en apple - maskin. Koble apple-tastatur.

  Husk imidlertid at du kanskje må bruke en adapter, siden Microsoft-tastatur er bare kompatible med PS / 2 port, som Apple ikke støtter.

 • Endre tastaturinnstillinger. Husk at det er forskjeller i nøklene til Apple og Microsoft-tastaturer. De viktigste nøklene du finner på Apple er ikke på Microsoft-tastatur. Så du må bruke en annen nøkkel på Microsoft for å utføre en snarvei eller kommando. For eksempel er hvilke funksjoner som Kommando-tasten på Apple Windows-tasten på Microsoft. Og hvilke funksjoner som Ctrl-tasten på Apple er CTRL-tasten på Microsoft. Dette kan være litt forvirrende, skjønt. Så sørg for å justere innstillingene på tastaturet. Gjør dette ved å gå til "System Preferences". Velg "Tastatur og mus" og klikk "tastatur". Deretter velger du "Spesialtaster." Endre tastene. Dette vil da gjøre Windows-tasten Ctrl-tasten og CTRL-tasten Kommando-tasten.
 • Test microsoft tastaturet. Prøv å bruke tastaturet nå. Du bør være i stand til å gjøre de snarveier og andre kommandoer med relativ letthet. Husk at bruk av en Microsoft-tastatur med en Apple-maskin vil ta mye av å bli vant til, men hvis du bruker tastaturet på en regelmessig basis, vil du få taket på det til slutt.


Akkurat som Microsoft tastaturet kan brukes med en Apple

Akkurat som Microsoft tastaturet kan brukes med en Apple, kan et Apple-tastatur også installeres i en Microsoft datamaskin. Akkurat det samme, kobler du tastaturet via USB-porten. Det er vanligvis ingen installasjon kreves, slik at du kan bruke tastaturet med en gang. Det er noen Apple-tastene, men som ikke har noe bruk i Microsoft datamaskin, og det er også Microsoft nøkler som mangler på et Apple-tastatur. I alle fall vil Apple-tastaturet gjør en fantastisk jobb som en erstatning for et Microsoft-tastatur.