O2e

Hvordan du bruker en Motorola RAZR - serien kameratelefon

I denne dagen og alder

I denne dagen og alder, er alt om multitasking og effektivitet - spesielt for mobiltelefoner. Det er ikke godt nok at en telefon skal kunne tekst SMS eller kontakt med andre mobiltelefoner. Telefoner i dag konkurrerer i et svært konkurranseutsatt marked der nye funksjoner og utseende blir stadig oppdatert. Noen av de nyere funksjonene som er i rave nå er berøringsskjerm applikasjoner, trådløse tilkoblinger til nettet, GPS og, selvfølgelig, kameratelefon.

På grunn av sin fashionably tynn profil og clamshell design, er Motorola RAZR-serien regnes som en av de mest vilt suksessfulle telefoner i markedet. Det er kjent som en "eksklusiv mote telefonen" og rangert som nummer 12 i de 50 største Gadgets av de siste 50 årene av PC World.

Selv om det har vært forbedringer gjort for å kameratelefoner generelt

Selv om det har vært forbedringer gjort for å kameratelefoner generelt, i form av høyere megapiksler, større lagringsplass og klarere linser. bilder tatt fra kameratelefoner er vanligvis betraktet dårlig kvalitet. Dette er også å forvente med Motorola RAZR-serien. Du vil ikke være i stand til å få skarpe og high-definition skudd med Motorola RAZR-telefon, men disse bildene imidlertid ta klare nok bilder som lett kan lastes opp til Facebook, Twitter, MySpace og andre nettsamfunn. Bare klikk og last opp. Her er hvordan du bruker din Motorola RAZR-serien for å ta bilder.

Først slår du på din Motorola RAZR telefonen ved å trykke på den røde knappen. Deretter få tilgang til kameratelefonen ved å gå til menyen. Trykk på "menyen"-tasten, som du finner på forsiden av telefonen. Denne nøkkelen er funnet over den midterste tasten. Når menyen har trykket, vil det åpne opp for andre undermenyer. Åpne "Min ting"-menyen og velg "kamera". Ved å klikke på "kameraet" overskriften / ikon, vil kameraet vise Finneren automatisk dukke opp. Pek linsen på kameraet ditt mot motivet og trykk deretter på '"capture"-knappen, som er nøkkelen til høyre.

Du kan sjekke ut ditt bilde i bildegalleriet på telefonen. Hvis du ikke liker bildet, kan du velge å slette den.

Her er noen tips for å forbedre kameratelefonen.

  • Først, sørg for at motivet er godt opplyst. Jo bedre lys på motivet, jo klarere bildet du vil få. Det er best at du gjør skudd i sterkt, naturlig lys. Hvis det er nødvendig, kan du bruke den innebygde blitsen på telefonen.
  • Dernest lukke opp skudd er bedre enn bilder tatt fra avstand. Zoomer inn på et bilde eller beskjære bildet når det har blitt lastet opp på en stasjonær eller foto-korreksjon program som Adobe Photoshop vil bare resultere i en dårlig og pixilated bilde. På den annen side, vil ta et bilde som er for nær emnet også forårsake forvrengning.
  • Til slutt får høyest mulig oppløsning på kameraet telefonen ved å justere innstillingene på kameraet telefonen. Husk, jo høyere oppløsning, jo større plass det vil ta opp i telefonens minne. Også huske på at jo større filen, desto vanskeligere er det å sende bildet via SMS. Eksperimenter med forskjellige foto teknikker.


Hvordan du bruker en motorola RAZR - serien kameratelefon. Først, sørg for at motivet er godt opplyst.
Hvordan du bruker en motorola RAZR - serien kameratelefon. Først, sørg for at motivet er godt opplyst.

Lykke til og ha det gøy!