O2e

Hvordan du bruker en nikon N90 kamera

Nikon N90 kamera er en gammel tidtaker innen fotografering

Nikon N90 kamera er en gammel tidtaker innen fotografering, men mange mennesker fortsatt bruke den for sin pålitelige funksjoner. Dette kameraet gjør bruk av film i stedet for en minnekort. For å bruke dette må du være kjent med hvordan man skal håndtere et kamera som bruker film til å lagre bilder.

  • Installer batteriene. Lås opp batteriholderen deretter fjerne den fra batteriet kammeret. Sted fire AA-batterier i batteriholderen med batterienes positive og negative terminaler på de riktige stedene. Sett den tilbake i batteriet kammeret. Låse den på plass.
  • Plasser filmen. Åpne slusene på baksiden av kameraet for å få tilgang til filmen kupé. Skyv filmen kassetten inn i filmen sporet mens trekke på den ene kanten av filmen til den når den røde merket på kameraet. Juster filmen tannhjulene med eikene, og pass på at filmen er trukket tett. Lukk dekselet.
  • Justere blenderåpningen. Blenderåpningen er objektivet åpning som slipper lys inn i kameraet. Dette påvirker hvor lyst eller svakt bilde vises. Jo mindre åpningen tall, desto større er åpningen og mer lys kommer i. En stor blenderåpning er bra for grunne dybde av felt og uskarpe bakgrunner. En smal blenderåpning er bra for høy dybde av felt og klare bakgrunner. Vri linsen ring i henhold til dine preferanser.
  • Still fokus. Ved å trykke på utløseren halvveis ned starter autofokus-funksjon, som gjør kameraet å fokusere på motivet foran kamera. Hvis du vil endre fokusområde, trykk fokus knappen og vri på rattet på kameraets toppen.
  • Juster lysmåler. Halvveis trykke på utløseren aktiveres lysmåleren. Sjekk søkeren og se om det er + eller - symbolet. A (+) symbolet betyr at filmen er overeksponert, betyr det for mye lysstyrke i bildet. For å korrigere dette, redusere blenderåpningen eller øke lukkerhastigheten. A (-) symbol betyr at filmen er undereksponert, skaper en dimmet bilde. Øk blenderåpning og tregere lukkertid for å aktivere lys inn i kameraet mer fritt.
  • Velg et motivprogram. Disse er innebygd i programmer som hjelper deg å ta et bedre bilde. Velg blant portrett, reduksjon av røde øyne, hyperfocal, close-up, silhuetten, sport og landskap programmer.
  • Ta bildet. Helt trykke på utløseren tar bildet. Sjekk LCD-skjermen for å finne ut hvor mange bilder du kan fortsatt ta. Rammene igjen avhenger av hvilken type film du bruker.
  • Spole tilbake filmen. Når filmen har gått ut, varsler en rewinding blinker og en lyd du å spole filmen. Tilbakespoling filmen beskytter filmen fra eksponering for lys når kameraet er åpnet. Trykk på spol tilbake-knappen. Ikke åpne kameraet mens filmen er tilbakespoling. Vent til filmen symbolet vises og rammen telleren viser E for tom. Dette betyr at tilbakespoling er gjort, og det er trygt å ta filmen patronen ut kameraet.


Velg en film som er kompatibel med Nikon N90 kamera

Hvordan du bruker en nikon n90 kamera. Justere blenderåpningen.
Hvordan du bruker en nikon n90 kamera. Justere blenderåpningen.

Velg en film som er kompatibel med Nikon N90 kamera. Ta vare på filmen og se til at det ikke blir trukket ut ved et uhell. Hold dine filmer på et trygt sted for å bevare bildene dine.