O2e

Hvordan du bruker en statisk kontroll armbånd

Statisk er ganske enkelt den oppbygging av belastninger på overflaten av et objekt. Det gjenstår med objektet så lenge det ikke er nøytralisert. I motsetning til dagens elektrisitet, kan statisk elektrisitet ikke leveres gjennom ledninger. Charge utveksling som skjer når to variable overflater kontakte hverandre og separat. Statisk ladning er observert bare når en av flatene i kontakten har høyere motstand mot elektrisk strøm (eller hva vi populært kaller som en isolator). Statisk elektrisitet kan føles, hørt og sett. Statisk støt er et resultat av nøytralisering av avgifter. Den mest populære eksempel statisk involverer hår og en plast kombi. Legg merke til at når det er tørt hår er kjemmet med en plast, forblir håret i oppreist stilling. Andre eksempler er slitasje sko på teppet, berører en annen person, eller berører et dørhåndtak. Ved hjelp av en tørketrommel produserer også det som kalles en "statisk stoff".

Innsiden av maskinen huser mye statisk elektrisitet

Innsiden av maskinen huser mye statisk elektrisitet. Statisk ladning skader både den elektroniske enheten samt setter tekniker i fare for elektrisk støt. Enheter er skadet av i en av følgende måter, direkte utslipp og felt-indusert skade.

Hvordan du bruker en statisk kontroll armbånd. Kjøpe en statisk kontroll armbånd.
Hvordan du bruker en statisk kontroll armbånd. Kjøpe en statisk kontroll armbånd.

En statisk kontroll armbånd er et innovativt verktøy som brukes primært for å sikre sikkerheten til datamaskin tekniker. Sekundært forhindrer den ytterligere skade i dataenhet. Dermed eie en statisk kontroll armbånd er både økonomisk og sikker. Det er en indirekte måte å ta vare på seg selv og ansatte.

Her er enkle trinn om hvordan du bruker en statisk kontroll armbånd.

  • Kjøpe en statisk kontroll armbånd. Sjekk ut nettbutikker og spesialiserte jernvareforretninger for et variert utvalg av produkter som tar statisk kontroll. Ideelt, kjøpe fra noen med den beste garantien pakken og klareste instruksjonene.
  • Beskytte deg selv. Vask hendene og tørk dem tørre. Nå, uten noen spor av fuktighet, slitasje den statiske kontroll stroppen i håndleddet, mye som en klokke. Dette vil holde deg fra jording mens fikse datamaskinen.
  • Tømme arbeidsområdet. Selv om du har renset deg selv, er det viktig å fjerne arbeidsstasjonen først. Du ønsker ikke mat, spesielt drikke, liggende rundt arbeidsområdet. Alle verktøyene som trengs for datamaskin reparasjon må også fastsettes på en organisert måte å øke effektiviteten.
  • Fjern alle plugger. Selv når datamaskinen er slått av, bare så lenge det er koblet til stikkontakten, det bokser fortsatt generere elektrisk strøm, og dermed kan forårsake elektriske støt. Dermed før du håndterer datamaskiner, sørg for at det er ikke bare slått av, men koblet også.
  • Se alt å vite alt. For å visualisere con innholdet i datamaskinen, må du ta av dekselet på datamaskinen ved hjelp av en skrutrekker. Hold alle skruer på riktig sted, slik at du vil være i stand til å returnere dekselet.
  • Hold statisk unna. Nå feste jordledningen til datamaskinen case 'stål delen. Dette vil sikre at ingen statisk elektrisitet vil unnslippe.


Det du har det! Lykke til og være trygg å bruke stroppen!