O2e

Hvordan du bruker en veiviser til å opprette et dokument i Microsoft Word 2003

Du har kanskje brukt Microsoft Word 2003 for en lang tid, men har ikke benyttet seg av de mange funksjonene som er innebygd i inn i denne svært populære tekstbehandlingsprogram. Hvis du har tenkt å lage andre former for dokumenter som rapporter, kalendere, standard notater, CVer, brosjyrer, avhandlingen og så mye mer uten å bry seg med formatering og sette marginer, faner og fotnoter, Microsoft Word 2003 har dem. Disse kalles maler eller veivisere. Du kan også lage websider ved hjelp av Word. Bruke veivisere vil hjelpe deg å lage profesjonelle dokumenter i Microsoft Word 2003 enkelt ved å følge instruksjonene nedenfor.

  • Åpne et nytt Microsoft Word-dokument ved å klikke Fil> Ny. Du vil se et nytt dokument oppgaveruten åpning til høyre på skjermen. Du vil se under New overskriften en liste over alternativer for et tomt dokument-XML-dokument, webside og fra eksisterende dokument. Under Maler overskriften klikk på 'På min datamaskin "-alternativet.
  • Du vil se en dialogboks åpen med flere faner som viser de veiviserne du kan bruke til å opprette et dokument. Klikk hver av kategoriene for å vise hva slags veivisere er tilgjengelige. Velg ett av veivisere og klikk på OK-knappen. Du vil også se to radio-knappene på høyre hjørne av dialogboksen. Du kan enten velge dokumentet eller lage din egen mal eller veiviseren. Veiviseren kan ikke være lett tilgjengelig. Windows 2003 vil installere dokumentet veiviseren for deg og åpne veiviseren etter installasjon.
  • Fyll opp veiviser med all den informasjonen du ønsker å inkludere i dokumentet. Mest veiviserne i utgangspunktet har tips og informasjon om hvordan du kan tilpasse veiviseren til dine preferanser. Når du lagrer dokumentet som du har opprettet ved hjelp av en veiviser, klikker du Lagre som og bruk Dokumentmal i Filtype rullegardinmeny. Du vil merke at filtypen endres fra å være. Doc til. Dot. Dette indikerer at dokumentet du har lagret er en mal som er opprettet ved hjelp av et dokument veiviser.
  • For å bevare instruksjonene for hver type veiviseren, er det best at du skriver dem ut og holde dem for referanse. Ta en titt på hver av dem for å bli kjent med alle tips og nyttig informasjon om hvordan du oppretter fremtidige dokumenter ved hjelp av dokumentet veiviseren som er bygget i Microsoft Word 2003.
  • Eksperimentere med ulike typer dokument veivisere. Ha det gøy å legge til nye elementer til malene. Velg og sette inn bilder som du har lagret på din datamaskin og praksis ved hjelp av forskjellige skrifttyper når du oppretter brosjyrer. Sjekk ut hvordan du gjør juridiske prosesskrift, hvordan du formaterer rapporter og notater og hvordan du oppretter CVer, notater og håndbøker og kalendere.


Hvordan du bruker en veiviser til å opprette et dokument i microsoft word 2003. Åpne et nytt microsoft word-dokument ved å klikke fil> ny.
Hvordan du bruker en veiviser til å opprette et dokument i microsoft word 2003. Åpne et nytt microsoft word-dokument ved å klikke fil> ny.

Det er mange veivisere som inngår i installasjonen av Microsoft Word 2003. Ta deg tid til å lære hvordan disse er gjort og i god tid vil du være i stand til å legge til i listen ved å lage dine egne dokumentmaler. Med litt trening vil du kunne lage visittkort, brevark og andre dokumenter uten å måtte bruke, installere eller lære å bruke en grafikk redigering program.