O2e

Hvordan du bruker en verdensklokke converter

La oss si du bor i New York

La oss si du bor i New York, men har du familiemedlemmer som bor i London. I så fall er det veldig viktig for deg å vite hvordan du skal fortelle tiden i begge byene. Uansett hvilken grunn du måtte ha for trenger informasjon om gangen i to forskjellige steder, er det godt å vite at det er så mange gratis online verdensklokker der ute som kan hjelpe deg ut. Alt du trenger å gjøre med en verdensklokke er å legge inn dato og nøyaktig klokkeslett (timer og minutter, og husk å oppgi om det er AM eller PM) på egen lokalitet, og deretter byen eller landet navn hvis tid du hadde liker å bli kjent med. Vanligvis må du velge fra en liste over forskjellige land. I tilfelle du ikke ser særlig landet du er interessert i, kan du velge et nærliggende land som har samme tidssone som bestemt land du trenger.

Hvordan du bruker en verdensklokke converter. Forskjellige tidssoner i samme land.
Hvordan du bruker en verdensklokke converter. Forskjellige tidssoner i samme land.

Noen relevante begreper som du kan støte på:

  1. Sommertid. Noen land observere sommertid (DST), hvor folk samtidig justere sine klokker for å gjøre det en time avanserte, eller for å gjøre sin tid "spring forward". DST begynner vanligvis i løpet av våren, som et forsøk på å spare energi ved å utnytte de lengre dagslys timer. Sommertid ender vanligvis i løpet av høsten, når folk slår tilbake sine klokkene én time å gå tilbake til Standard Time. Det er mange land som følger DST, inkludert Europa, Canada og landene i Den europeiske union. Når du ønsker å finne ut tid i disse landene, sørg for at den internasjonale klokken du bruker fester seg til DST når det passer.
  2. . Forkortelser GMT betyr Greenwich Mean Time, dette markerer starten for hver tidssone i verden. Foreløpig er GMT kjent som UTC, eller Coordinated Universal Time. UTC regnes å være standard for å differensiere tidssoner fra hverandre; som for eksempel, kunne Stillehavs sommertid defineres som UTC-7 timer. Ulike tidssoner også har forskjellige forkortelser, som Central Standard Time (CST) for Australia, og vesteuropeiske sommertid (WEDT).
  3. Forskjellige tidssoner i samme land. Noen land har ulike tidssoner, og et eksempel er det Europa (som har seks tidssoner). Så hvis du ønsker å finne ut tiden i USA, ville du trenger å vite hvilken tidssone du trenger eller minst navnet på den aktuelle by eller stat. Ta hensyn også hvis de er for tiden følger DST (se nummer 1).
  4. Desktop klokke. Hvis du ønsker å alltid være klar over tid i et annet land, så du kan velge å installere en stasjonær klokke på din bærbare eller PC. En ledig desktop klokke er Sharp World Clock. Du kan velge å installere den i sin digital eller analog versjon, og den har flere funksjoner som klokke kalender evne, og design. Du kan også ha en skjermsparer klokke for visning hver gang datamaskinen blir uvirksom.
  5. Atomur. Et atomur sikrer pålitelighet og nøyaktighet av en klokke til 0,08 sekunder, ved hjelp av mikrobølge signaler som sendes ut av elektroner. Det er mange atomuret som du kan laste ned gratis via Internett.

Det du har det

Det du har det! De er bare noen av de viktigste tipsene du behøver når du bruker en verden klokke omformer. Lykke til!