O2e

Hvordan du bruker etiketten element for å gjøre elektroniske skjemaer tilgjengelig

Elektroniske skjemaer er bedre broer for å koble en nettside eier og sine kunder. Dette er sant uansett hva hensikten med skjemaene er. Hvis du arbeider på et elektronisk skjema, du har bare ikke å opprette en. Det er viktig at du gjør det mer tilgjengelig for seerne. En fin måte å gjøre dette på er ved å utnytte de etiketter. Med etiketter, kan du enkelt veilede leserne i forhold til hvordan å oppnå skjemaet riktig og kan også veilede svaksynte personer. Sjekk ut denne veiledningen for å hjelpe deg i å bruke etiketten element i å gjøre din online skjema mer tilgjengelig:

 • Lag en tekstfeltet for elektronisk skjema. De vanligste elektroniske skjemaer er de som krever folk til innspill svarene på en gitt boks. Det er veldig enkelt å lage denne type form, så trenger du bare å legge inn en HTML-kode som tilsvarer den informasjonen du spør fra folk. Dette er et eksempel på HTML-koden for en tekstfeltet ber om etternavnet en person: <input type="text" id="surname">.
 • Legg merke element for denne tekstfeltet for bedre tilgjengelighet. Hvis du ikke legge til en etikett element i boksen, vil ovennevnte kommandoen bare vise ordet etternavn før en tom boks. En etikett element kan hjelpe deg å legge en setning eller to i boksen for å veilede folk på hvilken informasjon å gi. For eksempel kan du legge til kommandoen "Skriv inn etternavnet her." For å gjøre dette, kan du følge denne koden: <etikett for = "etternavn"> Skriv inn ditt etternavn her: </ label> <input type="text" id="surname>.
 • Bruk etiketten element i et skjema med avkrysningsbokser og radioknapper. Prosessen med å bruke en etikett element i tekstfeltet er annerledes når du bruker den i avmerkingsboksene. Her må etiketten vises etter element. Derfor kan du vurdere denne koden når du skriver på formen:

  <fieldset>
  <legend> Sjekk fargene i rekkefølge: </ legend> <br>
  <input id="green" type="checkbox" name="checkbox" value="checkbox">
  etikett for = "grønn"> Green </ label> <br>
  <fieldset>

  Du kan fortsette å legge til listen over alternativer i avmerkingsboksene til alt er dekket. For eksempel, for fargen gul, endre ordet grønne i koden til gult og så videre.

 • Bruk etiketten element i et skjema med en utvalgt boks. En velger boksen er et annet spørsmål som du kan lage i en online. I forhold til avkrysningsbokser, trenger du ikke lenger å lage en etikett for hver av alternativene. Her trenger du bare å legge til etiketten tag på instruksjonene. Dette er et eksempel på en kode for en utvalgt boks elektroniske skjema:

  <label for="favorite søk engine"> Hvilken er din favoritt søkemotor? </ label>
  <select id="favorite søk engine" name="favorite søk engine">
  <option value="1"> Yahoo </ option>
  <option value="2"> Google </ option>
  <option value="3"> Bing </ option>
  </ Select>


Hvordan du bruker etiketten element for å gjøre elektroniske skjemaer tilgjengelig. Lag en tekstfeltet for elektronisk skjema.
Hvordan du bruker etiketten element for å gjøre elektroniske skjemaer tilgjengelig. Lag en tekstfeltet for elektronisk skjema.

Etiketten element i din elektroniske skjemaer kan gjøre en veldig stor endring uansett hva målet ditt er å gi form til folket. Til slutt vil det være svært nyttig ikke bare for folk å svare på skjemaene, men også for deg som skal sjekke ut den informasjonen senere. Derfor er det svært viktig at du får riktig vet hvordan å bruke merket element for din fordel. Lykke til!