O2e

Hvordan du bruker internett for å få mer ut av barnas TV

Enten vi liker det eller ikke

Enten vi liker det eller ikke, har TV blitt en del av barndommen. I det siste, var barnas TV vanligvis består av tegneserie-programmer. Men i dag, er det flere alternativer når det gjelder hvilke typer programmer som barnet kan se. Her er hvordan du kan bruke internett til å gi barnet ditt med høy kvalitet internett-TV.

Hvordan du bruker internett for å få mer ut av barnas TV. Pedagogiske nettsteder.
Hvordan du bruker internett for å få mer ut av barnas TV. Pedagogiske nettsteder.

  • Noggins. En av de mest populære barnas nettsted er Noggins. Hva har gjort Noggin så populært er måten det inkorporerer læring i morsomme små tegnefilmer som vil underholde barna dine mens hjelpe dem å lære grunnleggende som naturfag og matematikk. Hovedpersonene, elg og Zee, er også svært underholdende. Best av alt, ikke Noggin ikke har noen reklamer eller annonser som kan distrahere barnet.
  • Nickjr. En annen kjent nettside som har vært å tilby kvalitet barnas TV-programmer i mange år er Nick Jr Nick Jr er en avlegger fra Nickelodeon Company og har programmer som er dedikert for små barn i førskolealder. Akkurat som i Noggin, er programmer og funksjoner i Nick Jr designet for å ikke bare underholde barnet, men også for å hjelpe ham å lære. I motsetning til Noggin, derimot, har Nick Jr reklamer og annonser på nettstedet deres. Hvis du er bekymret for at barnet ditt vil klikke på reklame på nettstedet, må du orientere barnet om farene ved å klikke på linkene. Eller, kan du installere en popup blocker, og en annonse blocker. De fleste nettlesere, som Google Chrome og Mozilla Firefox, har plug-ins og add-ons for dette.
  • PBS. The Public Broadcasting System er en av de eldste TV-selskapene, og har også noen av de mest anbefalte fjernsynsprogrammer. PBS har også noen av de mest elskelige barnas "tegn, slik som Sesame Street gjengen. Best av alt, gir PBS en rekke linker som du og dine barn vil like. Det finnes også en rekke interaktive spill som du kan spille på nettstedet sammen med barnet ditt. Sjekk også ut de mange informative nettsteder som er knyttet til nettstedet.
  • Pedagogiske nettsteder. Husk at vitenskap, læring og utdanning for små barn trenger ikke å være begrenset til tegneserier. Det er også mange barnevennlige nettsteder som er pedagogisk i naturen. Hvis du har en spesielt veslevoksen barn, så kan du prøve ut nettsteder som Hubblesite.org, eller National Geographic. Ikke alle barn vil umiddelbart forelsket i disse områdene, men det er også mange barn som setter pris på disse nettstedene. Enda bedre, er nettsteder som National Geographic oppdateres ofte, og har tonnevis av innhold som vil holde barnet limt i timevis.
  • Alternativer. Selv om det er mange måter å underholde barna gjennom internett, bør du også huske på at barnet bør likevel balansere sin fritid mellom bøker og spilletid. Like underholdende som internett kan være, lære barnet å sette pris på bøker og la barnet leke med andre barn er fortsatt best.

Selv om det er dårlige nettsteder på internett, betyr ikke dette at dine barn ikke kan bruke internett. Med disse trinnene, bør du være i stand til å hjelpe barnet å lære med online TV.