O2e

Hvordan du bruker internett via e - post

9 nyttige e-postadresser som hjelper bruker du Internett uten full tilgang

Du har kanskje sett eller jobbet for organisasjoner som ikke tillater sine ansatte å få tilgang til Internett, men de har lov til å ha epost send / motta-tilgang. Denne artikkelen vil beskrive de 9 mest nyttige e-postadresser der du vil være i stand til å bla gjennom nettsider, lese blogger, holde seg oppdatert med nyheter (CNN, BBC), laste opp videoer, bilder og mye mer ting for moro skyld.

  1. pdf@koolwire.com: Du har et Office-dokument (Word, Excel, bilde, etc.) på datamaskinen eller mobiltelefonen som du ønsker å konvertere til en PDF-fil? Bare e filen som et e-postvedlegg til ovennevnte adresse, og det vil snart gå tilbake til innboksen din som en PDF-fil. La emnefeltet tomt.
  2. e@xpenser.com: Dette er som å fylle data i en travel regneark via e-post. Du kan bruke denne adressen til å samle og registrere reiseutgifter mens du er på veien.
  3. go@blogger.com: Du kan bruke denne adressen til å legge bilder på en hvilken som helst Blogger-hosted blogg. Ethvert bilde som du sender til denne e-postadressen vil dukke opp som et nytt blogginnlegg på din mobil blogg. Du kan også bruke denne tjenesten til å legge vanlig tekst oppføringer til Blogspot blogg. I så fall er "Send til Blogger" e-postadresse tilgjengelig under Blogger.
  4. upload@upload.slideshare.net: Hvis du har (en eller flere) PowerPoint-presentasjoner og PDF-dokumenter som du umiddelbart vil dele med venner eller familie, bare send disse filene til Slideshare.net og de ​​vil raskt slå dem inn i en web slide-show.
  5. ... @ Mms.youtube.com: YouTube medlem kan opprette en MMS-profil her - hvis du har et videoklipp på mobiltelefonen, iPod eller datamaskin, men ingen tilgang til YouTube-nettstedet, kan du enkelt laste opp at videofilen til YouTube via den e-postadressen.
  6. pdf2txt@adobe.com: Du kan sende en PDF-fil til denne e-postadressen som vedlegg. De vil konvertere dem til en ren tekst, og vil returnere dem tilbake. Dette er en perfekt triks når du ikke har Adobe Reader, eller du kan ikke vise en Adobe PDF. Alternativt kan du sende PDF-filen til for konvertering til HTML-format.
  7. .. @ Prod.writely.com: Google Docs gir en unik e-postadresse her . Du kan laste opp dine Office-dokumenter, regneark og presentasjoner til Google Docs gjennom denne adressen og lese dem på din mobiltelefon eller ipod med nettopp lansert Google Docs mobil på docs.google.com / m.
  8. wsmith@wordsmith.org: Få ordboken definisjon og synonymer for et ord ved å sende en tom e-post til denne e-postadressen. Gjør emnefeltet som: define myword. Det er veldig nyttig e-postadresse, jeg har brukt det for det siste året.
  9. www@web2mail.com: Send en e-post med nettadressen til nettsiden i Emne-feltet (f.eks www.cnn.com ), og du vil snart finne en kopi av denne websiden i innboksen. En perfekt løsning når det er ingen Internett-tilgang i området eller tilgangen er begrenset (for eksempel, vil du lese BBC hjemmeside i Kina).
Hvordan du bruker internett via e - post. Upload@upload.slideshare.net.
Hvordan du bruker internett via e - post. Upload@upload.slideshare.net.

Disse ni e-postadresser har virkelig forandret mitt internett liv, fordi når og hvor jeg trenger noe, jeg bare sende en enkel e-post, takket være de gutta som virkelig utviklet gode skript.