O2e

Hvordan du bruker Nokia PC suite

Borte er de dager da mobiltelefoner ble brukt til å ringe eller tekste bare. Nokia, forløperen i å lage mobiltelefoner, har revolusjonert måten mobiltelefoner fungerer. Det har inkludert i sin celle telefoner kamera, multi-media spillere, nettleser, og mange flere. På grunn av dette, folk blir mer og mer avhengig av mobiltelefon bruk. Forskjellige filer og dokumenter lagres nå i mobiltelefoner. Heldigvis skal Nokia-brukere ikke lenger være redd for å miste alle disse filene og dokumenter i tilfelle sine telefoner blir borte. På grunn av Nokia PC Suite, dets brukere lov til å kopiere alle sine telefoninnholdet på sine datamaskiner. Tenk deg å miste telefonen, og det er ingen Nokia PC Suite. Alle kontaktene dine, ville tekstmeldinger, lydfiler, videofiler, bilder og andre telefonfunksjoner innhold være tapt for alltid. Går du få Nokia PC Suite! Drøftet nedenfor er de måter på hvordan du bruker Nokia PC Suite.

Hvordan du bruker nokia PC suite. Last ned og installere nokia PC suite på datamaskinen.
Hvordan du bruker nokia PC suite. Last ned og installere nokia PC suite på datamaskinen.

  • Last ned og installere Nokia PC Suite på datamaskinen. Du kan laste ned Nokia PC Suite på Nokia PC Suite nettsted. Den første prosessen i å installere det er å laste den ned. Når du begynner installasjonen, vil et popup sikkerhetsadvarsel vinduet. Klikk Kjør så nedlastingen vil starte. Når nedlastingen er ferdig, klikker du på Kjør igjen. Et vindu vil da dukke opp ber deg om å velge hvilket språk installeringsinstruksjonene ville være. Bare velg ønsket språk. En Velkommen og introduksjon vinduet vil da dukke opp. Fortsett installasjonen ved å godta vilkårene ved å velge ikonet ved siden av "Jeg godtar vilkårene", og klikk på Fortsett installasjon. Du vil da få mulighet til å velge mappen der du kan lagre Nokia PC Suite. Velg hvor du vil lagre det, og klikk deretter Fortsett installasjonen. Installasjonen skikkelig nå ville begynne. Det kan ta flere minutter, avhengig av hvor rask maskinen din system er. For å fullføre installasjonen, klikker du på Fullfør. For å gjøre bruk av programmet, bør du starte datamaskinen først.
  • Koble mobiltelefonen til datamaskinen via en USB-kabel. Hvis du kjøper en Nokia mobiltelefon, og hvis mobiltelefonen støtter Nokia PC Suite, mest sannsynlig er det en USB-kabel med den. Hvis det er ingen, bare kjøpe den i alle Nokia Store. Å koble deg telefonen til PC-en, koble den mindre enden av USB-kabelen til telefonen, og koble den største enden av kabelen til en vanlig USB-kontakt på PCen. Nokia PC Suite skal automatisk gjenkjenne telefonen, forutsatt at sistnevnte er riktig plugget og det tidligere er riktig installert.
  • Det er to programinnstillinger å velge mellom. Først velger dataoverføringsmodus hvis du vil overføre filer fra datamaskinen til din mobiltelefon ved hjelp av "dra og slipp"-system. Du kan overføre filer fra telefonen til PC-en og vice-versa ved å klikke på elementet og dra det fra en mappe til en annen mappe. Og andre, kan du velge å bruke Nokia-modus. Ved hjelp av dette alternativet kan du bruke en rekke ting, for eksempel "Backup Phone", med bare et klikk på en knapp.


Dra nytte av Nokia PC Suite for en mer problemfri system for overføring av filer fra datamaskinen til telefonen og vice-versa.