O2e

Hvordan du bruker yahoo! søk hjelp for SEO

Det var rullegardinlisten som vises mens du skriver på Yahoo nettsøk kalles Yahoo! Search Assistance. Denne geniale verktøyet er alle web søkerens lykkelig hjelper som det tilbyr ord og uttrykk som hjelper deg å utvide og definere søket. Yahoo! Search Assistance gir ytterligere betingelser og emner som er relatert til søkeord og fraser du skriver inn i den viktigste søkeboksen. For eksempel, fra det enkle ordet "eple", kan Yahoo! Search Assistance foreslå et dusin oppføringer som "eple om dagen", "Apple iPod", "apple tree" og mange flere. Det gir forslag som anses mest nyttige og mest populære av andre brukere.

Yahoo

Yahoo! Search Assistance fungerer ved automatisk å trekke opp nettsteder fra cyberspace som inneholder viktige ord og uttrykk du skrev. Yahoo! Search Assistance sammenligner også søkeord / setninger til tidligere søk som ble gjort av deg og andre brukere. Det trekker ut nettsteder som er den "mest populære" i form av antall treff / klikk / visninger området har hatt i forhold til søkeordene. Her er hvordan du bruker Yahoo! Search Assistance for SEO.

Denne spesielle tjeneste som tilbys på Yahoo er helt gratis, og du trenger ikke engang en Yahoo-konto. Bare gå til Yahoo hjem og bruke deres søkemotor. Skriv inn søkeord eller viktige fraser av søket og vente på rullegardinlisten som automatisk dukker opp. Hvis det ikke vises, klikker du på den lille tappen med den grå pilen for å utvide Yahoo! Search Assistance boksen. Til høyre hjørne av fanen kan du sjekke om Yahoo! Search Assistance er på eller ikke. Hvis ikke, klikker du for å aktivere.

Når du bruker Yahoo

Når du bruker Yahoo! Search Assistance, vil to kolonner til syne. På venstre side er søk som inneholder oppføringer som Yahoo! Search Assistance mener vil svare på dine søk nøyaktig. På høyre er temaer som er relatert til dine søkeord eller viktige fraser.

Hvis du vil legge merke til, hver gang du velger et søk forslag på listen, vil et nytt sett med forslag gjøres tilgjengelig for deg. Hvis du ikke liker retningen søket går, prøv å bruke andre ord. For eksempel, i stedet for å bruke "orange," prøv å skrive "mandarin".

Hvordan du bruker yahoo! søk hjelp for SEO. Rediger innstillinger.
Hvordan du bruker yahoo! søk hjelp for SEO. Rediger innstillinger.

  • Rediger innstillinger. Du kan redigere Yahoo! Search Assistance innstillinger ved å logge inn på innstillinger-menyen i Yahoo! Search preferanse. Så under "Show me the Assist" lag, velge mellom følgende alternativer: "Always", "Aldri" og "Standard". Den "Always" alternativet viser Yahoo! Search Assistance forslag når forslag er tilgjengelige. Den "Aldri" alternativet vil ikke automatisk vise søkehjelp forslag, men du kan klikke på den grå Yahoo! Search Assistanse fane når du trenger hjelp. Til slutt vil "Standard" alternativet viser forslag når du ber om hjelp.
  • Deaktiver funksjonen. Deaktivere Yahoo! Search Assistance funksjonen ved å gå til søkehjelp på Yahoo! hjemmesiden og klikk på den grå fanen for å utvide søket assistanse nedtrekksmenyen. På høyre hjørne av menyen velger du "off"-knappen.


Gjør livet lettere og la Yahoo for å hjelpe deg i søket ved å ha dem velge de mest relevante og mest populære severdigheter. Optimalisere søket med Yahoo! Search Assistance! Lykke til.