O2e

Hvordan du eksporterer en istopmotion film

iStopMotion er et program ved Boinx Programvare som lar brukere lage animerte fortellinger ett bilde om gangen. Dette er mye som en stop motion animasjonsfilm. Hvis du er kjent med Wallace og Gromit filmer og selv nyere Shawn the Sheep tegneserier på Disney, vil du kanskje ønske å produsere dine egne stop-motion-animasjoner.

iStopMotion tilbyr en håndfull funksjoner som en amatør eller hobbyist filmskaper vil like. Først, selvfølgelig, er evnen til å skape stop-motion filmer med bruk av kameraer. Sekund, kan du opprette time-lapse videoer, der du kan forkorte en utvidet hendelse i løpet av en svært kort periode av tid (for eksempel en blomst blomstrende). Tredje, kan du bruke programvare for å skrive ut flip-animasjon eller Flipbooks, der figurene blir levende som du blar sider raskt på boken.

iStopMotion kommer også med en Pro-utgaven

iStopMotion kommer også med en Pro-utgaven, som alvorlige animatører og filmskapere kan bruke til å produsere sine kunstverk. Programvaren lar også brukerne lage scener med en virtuell scene. Hvis du er kjent med den grønne skjermen metode for å plassere objekter eller skuespillere i en annen natur, er dette mulig med iStopMotion. For mindre intensiv bruk, kan amatører og nybegynnere prøve Express og Home-utgavene, som også er funksjonsrike.

iStopMotion fungerer på alle kompatible Macintosh-maskin

iStopMotion fungerer på alle kompatible Macintosh datamaskin. Siden det er en Universal Binary, vil det fungere på både PowerPC-og Intel-drevne Mac-maskiner. Programvaren har ikke en Windows motstykke, skjønt.

Hvordan du eksporterer en istopmotion film. Klikk på "file" på menylinjen.
Hvordan du eksporterer en istopmotion film. Klikk på "file" på menylinjen.

Eksporterer en iStopMotion film til et annet format vil la deg spille av videoen på forskjellige enheter, for eksempel Windows-maskiner, DVD-spillere og mediespillere som støtter ulike formater. Her er instruksjoner om eksport iStopMovie animasjoner.

  • Så snart du er ferdig med prosjektet, lagre den i standard. Dv-format, slik at du vil ha en innfødt-format filen. Deretter kan du lagre den i et annet format.
  • Klikk på "File" på menylinjen. Dette er vanligvis plassert nærmest Apple-logoen og iStopmotion menyen.
  • Klikk på "Eksporter". Dette vil få opp en ny meny, der du kan velge riktig format.
  • Fra dropdown boksen, endre iStopMotion. Dv standard i ønsket format. Enkelte populære eksempler er. AVI for QuickTime video,. MP4 for mobil video, og. WMV for Windows videoformat.
  • Velg "Tilpass" hvis du ønsker å velge egendefinerte alternativer for eksportfilen.
  • Du kan gi nytt navn til eksportfilen i "lagre som" boksen.
  • Til slutt klikker du på "Export" å sende ut video til et annet format.


Boinx tilbyr en gratis prøveversjon av iStopMotion i fem dager

Boinx tilbyr en gratis prøveversjon av iStopMotion i fem dager, etter som du må taste inn en lisens. Programvaren kan lastes ned fra boinx.com . I tilfelle du ønsker å laste ned en prøveversjon, må du fylle opp en demo lisens forespørsel boinx.com . Selskapet vil gi deg en demo lisens, dette er for å forhindre piratkopiering, som er utbredt i nedlastbar programvare. Pass på å sjekke systemkravene på nettstedet før du laster ned. Programvaren vil kreve minst Mac OS X 10.4 (Tiger) eller nyere, og på Quicktime 7.1 eller senere.