O2e

Hvordan du eksporterer innhold i databaser med innebygde bilder

De fleste mennesker er avhengige av database-programvare for å organisere, lagre og administrere viktig informasjon for sine virksomheter eller for personlig bruk. Vanlige programvare databaser er Oracle, Microsoft Access, Lotus Approach, Sybase og Microsoft SQL. Hvis du er en som bruker en database, kan du finne at programvaren du bruker kan ha sine begrensninger. Noen av programvaren kan ikke eksportere innebygde bilder til et annet format. Du kan ha en spørring på dette til software selskaper, men de fleste av dem svarer at databasen eksport verktøy er fortsatt under utvikling. Men ikke kaste en passform ennå. Du trenger å eksportere alle data inkludert bildene fra databasen til et annet format, men hvordan? En løsning på dette er SQL Image Viewer. Dette verktøyet kan lastes ned fra Internett på Brothersoft . Imidlertid er dette verktøyet shareware, kan du bruke prøveversjonen for et begrenset tidsrom. Så hvordan vil du bruke det? Her er hvordan med SQL image viewer .

  1. Åpne SQL Editor. Legge i en SQL-skript i editoren kategorien. Du kan skrive det manuelt, eller klikk på "last script"-knappen på verktøylinjen. Når du har fullført skriptene, klikk på "execute"-knappen eller F5. Hvis du ikke har noen feil på manuset, vil kjøringen utføre jevnt, ellers må du dobbeltsjekke skriptet. Når den er utført og ikke inneholder noen feil på syntaks sin, vil resultatene kategorien åpne.
  2. Vise og / eller redigere bildene i Resultater-kategorien. Du kan vise miniatyrbilder av bildene i tre oppsett: miniatyr, flislagt og filmremsen. Men du vil vise bildene påvirker ikke funksjonaliteten til verktøyet. Dette verktøyet støtter de fleste formater av bilder som BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF og PSD (Photoshop-fil). Du kan også redigere bildene dine i dette verktøyet. Du kan justere lysstyrke, kontrast, rotasjon og farge. Før du eksporterer bildet, kan du være sikker på at det ikke trenger å bli redigert lenger. Dette er en av SQL Image Viewer er nyttige funksjoner.
  3. Eksportere bilder til disken. Du kan først vise bildene enkeltvis ved å klikke på dem. Bildet vil åpnes i et større visning med all sin informasjon på venstre side av skjermen. Du kan deretter velge hvilke bilder du ønsker å eksportere. Etter utvelgelsen høyreklikk for å "lagre bilde" og lagre det på harddisken. Bortsett fra innebygde bilder, kan du også vise sine binære data, eller du kan bytte grensesnittet til en tekst visningen ved å klikke på knappen "Resultater i tekst».

Hvordan du eksporterer innhold i databaser med innebygde bilder. Vise og / eller redigere bildene i resultater-kategorien.
Hvordan du eksporterer innhold i databaser med innebygde bilder. Vise og / eller redigere bildene i resultater-kategorien.

Det er faktisk veldig nyttig å bruke SQL Bildevisning fordi det fungerer med nesten alle database-programvare. Det gjør at du kan hente, vise, konvertere og eksportere bilder som er lagret i databaser som Oracle, MySQL, Firebird og andre ODBC-støttede databaser (Open Database Connectivity). Hvis din egen database programvaren tillater eksport av data, tabeller og databaseskjema (for Oracle-programvare), men begrenser din frihet til å eksportere bilder, tilbyr SQL Bildevisning at løsningen. Med denne type verktøy utviklet for database-programvare, du føler deg nesten ubegrensede.