O2e

Hvordan du får et lån for en datamaskin

Virksomhet

Virksomhet, underholdning og forskning er gjort på Internett i dag. Dette er hvordan livet har utviklet seg, har alt blitt digital. Dette er den viktigste grunnen til at det er viktig for alle å ha en datamaskin. Med så mange merker der ute å velge mellom, har prisen for en datamaskin gått ned betraktelig i forhold til prisene et tiår siden. Likevel kjøper en datamaskin er fortsatt en betydelig hit på sin økonomi siden en grunnleggende system kan variere alt fra 375€ til et par tusen. Heldigvis, med enkel kreditt midt i ting, kan noen få sin egen datamaskin og betale for det i avdrag. Her er noen tips om hvordan du får et lån for en datamaskin om du planlegger å kjøpe en stasjonær eller en bærbar PC.

  • Banken. Banker tilbyr alle typer flerbruksskuff lån. Ja, de vil låne penger selv om det er bare å kjøpe en datamaskin. Lånet forespørselen vil lett bli godkjent hvis du enten har en fantastisk kreditt scorer eller har en konto i den aktuelle banken med midler til å dekke lånet. Selvfølgelig, ikke slå med noen bank. Gå med en bank som gir deg de beste vilkår og renter for lånet.
  • Kredittkortet. Hvis du har et kredittkort, vet at du kan bruke dette til å kjøpe datamaskinen. Kredittkort er enkle linjer med kreditt som du kan trykke når du trenger det. Men ikke bare kjøpe noe du har satt din severdigheter på siden kredittkort tendens til å ha bratte priser. Hvis du planlegger å kjøpe ved hjelp av kredittkort, jakten på en god avtale. En god avtale ville være en datamaskin butikk som selger enheten på en 0% rente månedlig betaling plan via kredittkort. Dette vil tillate deg å betale ned lånet ditt på 0% for et begrenset tidsrom, og dermed sidestepping de høye rentene på kredittkort kjøp.
  • Datamaskinen selskap. De store merkenavnene i beregning som HP, Dell, IBM og lignende vil ofte ha in-house finansiering som vil tillate kunder å kjøpe andeler på en månedlig betaling ordningen. Normalt disse er gode tilbud siden renten er betydelig lavere enn de fleste kreditorer. I tillegg vil disse selskapene selv gi finansiering til folk med elendig kreditt. Selvfølgelig kan de kreve en dypere titt inn din økonomi, så vel for å godkjenne finansieringen av enheten.
  • Skolen. Siden de fleste høgskoler se at hver student trenger en datamaskin for å effektivt studere en eller annen måte, kan de ha datamaskin lån tilgjengelig for studenter som ønsker å utstyre seg med lett tilgang til Internett. Sjekk med skolens økonomisk støtte kontor for eventuelle programmer til denne effekten.


Bortsett fra disse alternativene

Hvordan du får et lån for en datamaskin. Datamaskinen selskap.
Hvordan du får et lån for en datamaskin. Datamaskinen selskap.

Bortsett fra disse alternativene, kan du sannsynligvis sjekke med din arbeidsgiver som han eller hun kan gi all-purpose lån til ansatte som vil bli tilbakebetalt i form av månedlige trekk lønnen din. Hvis dette ikke er mulig, vil det siste alternativet være å låne penger fra familie eller venner. Hvis de kan låne deg på et tilbakebetaling når som helst alternativ, da dette ville trolig være mest levedyktige alternativet.