O2e

Hvordan du får gratis annonser på nettet

Det er mange forskjellige måter å sette dine annonser på nettet

Det er mange forskjellige måter å sette reklame på nettet. Ved å gjøre dette, vil du være i stand til å nå flere kunder. Du kan legge inn annonser gratis, men det finnes også nettsteder som vil hjelpe deg annonsere for en liten avgift. Du kan velge mellom forskjellige annonsering teknikker, for eksempel bannere, animert grafikk, skilt eller dukke opp på søkemotorer.

Her er noen måter på hvordan du kan ringe gratis annonser på nettet:

Hvordan du får gratis annonser på nettet. Ablewise rubrikkannonser.
Hvordan du får gratis annonser på nettet. Ablewise rubrikkannonser.

  1. Ablewise rubrikkannonser. Du kan bruke denne nettsiden som en Internett-markedsføringsverktøy. Du har muligheten til å registrere deg som gratis bruker, eller du kan også være en premie bruker. Å være en premium bruker, må du betale et gebyr. Annonsene som vises på dette nettstedet er under forskjellige kategorier. Noen av disse kategoriene inkluderer reise og underholdning, forretningsmuligheter, merchandise og arbeidsplasser. Du kan nå et globalt publikum online fra Europa, Malaysia, Australia, Kina, India, Singapore og mange flere. Selskapets hjemmeside er ablewise.com .
  2. Adwords. Google Adwords er en reklame og markedsføring plattform som du kan bruke til å legge trafikken til nettstedet ditt. Ved hjelp av Adwords er ikke gratis, men det er en god måte å nå flere mennesker. Du må gi søkeord for nettstedet ditt og dine linker vil bli vist på søkeresultatene når de søkeordene du oppga er skrevet. Den gode ting om å bruke denne teknikken er at du bare trenger å betale for det antall personer som faktisk besøkte nettsteder. Du trenger ikke å betale når nettstedet ikke er besøkt selv når koblingene vises.
  3. Ad designer. Ad Designer er et nettsted som lar deg lage gratis kommersielle bannere for Internett. Du kan designe ditt eget banner og vise dem på bedriftens nettside eller organisasjon nettside. Denne typen reklame kan brukes av etater og nettsted skapere. Du kan også bruke den for din personlige nettside. Når du har opprettet banner, kan du laste det ned plassere den på hjemmesiden din. Bannerne vil fungere som plakater for ditt nettsted. Nettsiden for dette verktøyet er addesigner.com .
  4. Vidilife. Hvis du ønsker å lage en TV-lignende reklame og sette det på nettstedet ditt, kan du benytte deg av en video hosting nettsted. VidiLife er en video hosting nettsted som lar deg laste opp en video, og bruke en kode for å lime inn video på nettstedet ditt. Dette er en god måte å øke salget av dine produkter. Nettstedet for VidiLife er vidilife.com .

Dette er noen av de alternativene du har hvis du ønsker å ringe gratis annonser på nettet. Du kan gjøre bruk av alle verktøyene slik at du vil være i stand til å nå et større marked. For å hjelpe deg annonsere din nettside, kan du også sende e-post til dine venner og slektninger, eller du kan også legge inn linker på oppslagstavler som er relatert til produktene eller tjenestene du tilbyr. Dette vil øke sjansen for mer trafikk på nettstedet ditt.