O2e

Hvordan du får iTunes - musikk på windows movie maker

Windows Movie Maker er et videoredigeringsprogram som følger med at Microsoft Windows XP og Vista operativsystemer. Brukere som ikke har erfaring i videoredigering finner dette programmet lett å bruke. De kan lage korte filmer, audiovisuelle presentasjoner eller personlige videoer som de kan dele med sine venner. En av de store tingene som du kan gjøre i Windows Movie Maker er å legge til dine egne bilder eller musikk til bruk for videoen. Hvis du ønsker å legge til musikk fra iTunes til Windows Movie Maker, følger trinnene nedenfor:

Her er fremgangsmåten som du kan følge hvis du ønsker å få iTunes-musikk på Windows Movie Maker:

Hvordan du får itunes - musikk på windows movie maker. Lansere windows movie maker.
Hvordan du får itunes - musikk på windows movie maker. Lansere windows movie maker.

  • Lansere Windows Movie Maker. Lansere Windows Movie Maker på datamaskinen. Hvis du har en snarvei til programmet på skrivebordet, dobbeltklikker du på ikonet. Hvis du ikke har en snarvei, klikker du på "Start". Pekeren er over 'Alle programmer' og gå over listen. Du vil se et ikon med en etikett 'Windows Movie Maker ". Klikk på den.
  • Importerer. På grensesnittet, vil du se et alternativ som sier "Import Media". Du vil se dette på øverst til venstre på skjermen, rett under "Fil"-menyen. Klikk på "Import Media". Dette er knappen som du vil bruke ikke bare for import musikk, men også for andre typer medier som bilder og videoer.
  • iTunes mappen. Et vindu vil dukke opp med alle media som du har i din datamaskin. Du må finne mappen som inneholder iTunes-musikken. Hvis du ikke endre navn på mappen, vil du se 'iTunes' på etiketten. Dobbeltklikk på mappen for å se alle musikkfilene som er i iTunes.
  • Legg til musikk. Nå som du har mappe iTunes åpen, velge sanger som du ønsker å legge til Windows Movie Maker. Klikk på dem og de vil bli importert til redigering program. Du kan nå dra musikkfilen fra venstre panel i Windows Movie Maker grensesnitt til dreieboken nederst for å bruke dem.


Dette er fremgangsmåten du må følge hvis du ønsker å få iTunes-musikk på Windows Movie Maker. Redigering programmet er veldig enkel å bruke. Du må bare eksperimentere og bla gjennom alle knappene og menyene, slik at du kan få en idé om hvordan du bruker programmet og hvilke andre funksjoner den har å tilby. Når du arbeider, ikke glem å lagre med jevne mellomrom slik at du ikke mister arbeid.

Hvis du vil vite mer om Windows Movie Maker kan du gå til Microsofts offisielle nettsted for programmet på microsoft.com . Her vil du kunne se hva du kan gjøre med programmet. Det er også noen tips om hvordan du kan legge til noen spesielle effekter til videoene du redigerer. En annen nyttig nettsted for å se etter tutorials er windowsmoviemakers.net . Du vil kunne få tilgang til hundrevis av tips og triks som vil hjelpe deg.