O2e

Hvordan du får kabel - TV gratis

Betaler for kabel-TV å få fylle av de mange viser du okkupere din tid med etter jobb er en ting fra fortiden. Med så mange alternativer på Internett i dag, kan du se alle dine favoritt-programmer på nettet så lenge du har en anstendig bredbånd. Mange av de store nettverkene har nettsteder som stream episoder av hvert show på broadcast gratis mens noen nettsteder som ligner YouTube vil trolig ha en rekke brukere manuelt laste opp hva de tar opp på deres Tivo eller DVR. Selv om dette er en fantastisk revolusjon i tilgang media, hvis du ønsker en hel rekke av kabelkanaler streamet live på din PC gratis, så her er et par ting du bør vite om.

  • Det du trenger. Alright, for effektivt å kunne streame kabelkanaler og TV-episoder fra Internett rett inn i din PC, vil du først trenger et par ting. Selvfølgelig vil du trenger en anstendig PC. Minimum spesifikasjoner bør være Intel Dual Core-prosessor eller bedre kjører Windows XP, Vista eller 7, minst 1 GB RAM, og en anstendig grafikkort. De fleste av de om bord grafikkort skal gjøre det bra. Bortsett fra PCen, trenger du en høyhastighets bredbånd. Faktisk er dette den viktigste delen siden dette er det mediet som vil bringe innhold fra Internett til din PC. Nå hvis alle disse er innenfor dine lokaler, så kan du fortsette å utforske alternativer.
  • Opt for live streams. Det er faktisk 3 steder der du kan få levende kabel-TV streamer. Disse nettstedene er myp2p.eu , tvunetworks.com , og livefooty.doctor-serv.com . Husk at disse er helt gratis så lenge du har rett medier programvare installert på PC-en. Må du installere fire primære medieprogrammer å vise disse strømmene samt andre mulige bekker fra andre nettsteder. Sopcast, TvAnts, TVU player, og PPLive NetTV er de viktigste programmene. Med unntak av TVU player, alle disse streaming nettsteder ganske mye planlagt og egentlig ikke sender 24 timer i døgnet.
  • Gå for en engangsavgift alternativ. Bortsett fra gratis videostrømmer, kan du faktisk få en ekte online kabel-TV-tilkobling med over 3500 kanaler tilgjengelig over Internett. Et slikt område som har vunnet popularitet det siste året er satellitedirect.com . Teknisk sett er det gratis kabel på en måte som du aldri vil måtte betale noen abonnementsavgift men, de krever en engangskostnad på ca 40€. Ikke en dårlig deal vurderer hva du skal få. Hvis du velger dette, så må du logge deg på nettstedet, registrere, laste ned programvaren, installere og se. Det er så enkelt som det.

Hvordan du får kabel - TV gratis. Opt for live streams.
Hvordan du får kabel - TV gratis. Opt for live streams.

Nå hvis disse alternativene fortsatt ikke gi deg kabel-TV tilfredshet du ønsker, så kan du vurdere å besøke nettsteder som YouTube og lignende siden mange mennesker laste opp innspilte TV-programmer på en daglig basis. Ja, du kan ikke ha din egen kabel-TV-tilkobling, men du kan fortsatt se dine favoritt TV-programmer på PC-en gratis.