O2e

Hvordan du får tilgang QuickBooks i flerbruker modus

QuickBooks er regnskap programvare for virksomheten utviklet av Intuit

QuickBooks er regnskap programvare for virksomheten utviklet av Intuit. Mange små bedrifter kan dra nytte av å bruke dette programmet, spesielt de som ikke har så mye bakgrunn i regnskap. Programvaren er utviklet for å hjelpe ledelsen av virksomheten kontoer, både av individuelle brukere og i grupper. Gruppe tilgang gjøres gjennom funksjonen kalles Multi User Mode. Her er hvordan Multi User Mode fungerer.

Det første som må vurderes ville være antall datamaskiner som vil utnytte programmet. La oss si at det vil være 3 personer som skal få tilgang til QuickBooks fra sine egne arbeidsplasser. Du vil da måtte kjøpe enten 3 single-bruker versjoner, eller en flerbrukermiljø versjon.

Hvordan du får tilgang quickbooks i flerbruker modus. Quickbooks er regnskap programvare for virksomheten utviklet av intuit.
Hvordan du får tilgang quickbooks i flerbruker modus. Quickbooks er regnskap programvare for virksomheten utviklet av intuit.

Når du oppretter en fil som skal deles med andre mennesker, du, skaperen, blir filen automatisk administrator. For at andre brukere å få tilgang denne filen, må du sørge for at den er lagret eller lagres på en server som de andre brukerne har tilgang til. Administratoren har det privilegium tilgang til alle deler av filen. Han eller hun er også en ansvarlig for å gi tilgang til alle andre brukere. I tilfelle du ønsker å overføre administrative rettigheter, sørg for å utnevne en pålitelig og troverdig person, noen dyktig i programvaren for godt mål.

For å være i stand til å få tilgang til QuickBooks i Multi User Mode

For å være i stand til å få tilgang til QuickBooks i Multi User Mode, må den første brukeren til å åpne en fil for å angi at programmet er i denne modusen. Dette er rett og slett gjort ved å velge "Fil" og deretter "Bytt til Multi User Mode '. QuickBooks tittellinjen vil da indikere at du allerede er i denne statusen, og andre brukere som får tilgang til filen vil også automatisk være i Multi User Mode. Hvis man bruker til hensikt å åpne filen i Single User Mode, så alle de andre som har tilgang til filen skal lukke den og deretter en bruker vil måtte gå på og klikk "Fil" og deretter "Bytt til Enbruker Mode '.

Multi User Mode utelukker ikke en aktuell bruker av å arbeide på en fil. Andre brukere kan fortsatt åpne og lese filen mens du samtidig gjør endringer i den. I slike tilfeller, låser QuickBooks automatisk transaksjonen eksklusivt for deg. Andre brukere vil bli varslet om at du arbeider på filen og tittellinjen vil vise 'Redigering Transaction'.

For å være i stand til å få tilgang til quickbooks i multi user mode.
For å være i stand til å få tilgang til quickbooks i multi user mode.

QuickBooks kan hjelpe deg individuelt administrere rapporter, fakturering og andre finansielle administrasjonsoppgaver. Men mer enn det, kan programmet også forenkle koordinering av rutine arbeid innenfor en liten bedrift som resulterer i raskere og smidigere drift. Dette vil gi deg mer tid til å fokusere på de mer vitale bekymringer av virksomheten din.