O2e

Hvordan du får utstyr for digital trykking

Digital teknologi har evnen til å oversette bilder til tall for behandling av datamaskinen og deretter oversette dem tilbake igjen i bildene. Denne egenskapen av digital teknologi har gjort digitaltrykk mulig. Digital utskrift er den prosedyre som gjør at bildet oversatt av datamaskinen som skal skrives ut på forskjellige medier, som papir.

Det er mange fordeler at denne type utskrift gir

Det er mange fordeler at denne type utskrift gir - det er økonomisk, lett tilrettelagt av maskiner, passelig. I motsetning til analog utskrift, betyr digitaltrykk ikke tillate blekk å mette underlaget. I stedet danner blekket som brukes en tynn overfladisk belegg. Faktisk er de fleste bedrifter i dag er avhengige av digital trykking for sine dokumenter og annen forlagsvirksomhet behov.

Hvordan du får utstyr for digital trykking. Det er mange fordeler at denne type utskrift gir.
Hvordan du får utstyr for digital trykking. Det er mange fordeler at denne type utskrift gir.

Så variert som den teknologien som genererer digitaltrykk er utstyret som kreves for det. Dette utstyret kan være så liten som personlig skriver hjemme, helt opp til store trykkpresser. I det følgende beskrives hver for sin fortjeneste i digital utskrift:

  1. Blekkskrivere. Denne type utstyr bruker blekk som er slynget ut i et medium som papir eller stoff. De er de billigste hjem skrivermodeller rundt. Imidlertid er deres utskrifter lett ødelagt av fuktighet. De skriver ber om materialer som er følsomme for varme som plast transparenter.
  2. Laser Jet-skrivere. Denne modellen ikke sprute blekk inn i mediet. Trykkfargen er faktisk en tørr pulver-toner, som er smeltet på mediet med varme. Den toner består av fine biter av metall som er plukket opp av trommelen som dikterer bildet som skal skrives. Disse er mer holdbare enn inkjet utskrifter siden stoffet er festet forsvarlig på mediet.
  3. Storformatskrivere. Denne typen bruker samme teknologi som de blekkskrivere, men på et større medium. Disse medier kan være papir, tekstil eller plast. De er ansatt for bannere eller selvklebende grafikk for biler. Til tross for sin evne til å skrive ut store materialer, kan de ikke utføre utfallende trykk som tradisjonelle utlignet skrivere.
  4. Digital utskrift. Denne versjonen er faktisk en hyped kopimaskin som kan skrive ut flere kopier per minutt, brette og sortere dem i en pen pakke. De er litt større enn standard problemet kopimaskiner og lage nyheter redigeringen enklere uten å kaste bort for mye papir.

Begrensede kopier av 1000 og nedenfor økonomisk trykt gjennom digital utskrift. Print-on-demand bransjer, personlige utskriftsbehov og i huset bedriftens utskrift har dratt nytte av denne teknologien. Kvaliteten er nesten sammenlignes med offset. Selv om det er mye debatt blant utskrift fagfolk om hvilken type skriver bedre - digital eller offset, er nøkkelen idé å vurdere hvilke av dem vil gi bedre kvalitet til en rimeligere pris. Folk trenger ikke nødvendigvis se forskjellen mellom 300 dpi eller 1200 dpi, og hvis de brukte CMYK (Cyan, Magenta, Yellow og Key) eller RGB (rød, grønn og blå). Den sikreste veien til digital utskrift, spesielt for markedsføringsmateriell er å ha et bevis trykt å finne ut hva slags ferdige produktet vil du sannsynligvis få.